Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Хит в мрежата – Мастър Клас по Английски език и Житейски Мъдрости с Проф. Бареков

Мрежата

Хит в мрежата – Мастър Клас по Английски език и Житейски Мъдрости с Проф. Бареков

Хит в мрежата – Мастър Клас по Английски език и Житейски Мъдрости с Проф. Бареков - Tribune.bg
Снимка:

Шеговито събитие във Фейсбук събра хиляда „желаещи“

Интернет продължава с шегите за сметка на евродепутата Николай Бареков, който преди дни отново се изложи с познанията си по английски. Събитие във Фейсбук, наречено „Мастър Клас по Английски език и Житейски Мъдрости с Проф. Бареков“ успя да събере хиляда последователи за часове. А броят на желаещите да „присъстват“ расте лавинообразно.

„Професор Николай Бареков е уважаван и почитан Европейски депутат, философ, естетовет, фитнес маняк, Фейсбук будител, баща и не на последно място полиглот. Той владее до съвършенство древният и почти изчезнал език на Саксонците. За него самият Шекспир възкликва: „Тоз е пълен маняк, уе, чуек!“, гласи описанието на събитието.

То е „насрочено“ за 1 ноември тази година.

„Бареков винаги се е доказвал, като човек от народа. Точно затова е решен да сее просвета сред все по-бързо затъпяващият българин! С тази цел, човекът който преди няколко години популяризира думата „баджаци“, е отделил от скъпоценното си време, за да организира този ексклузивен мастър клас, където ще сподели от своят богат опит и мъдрости, натрупани през четирите години прекарани в Европейският парламент!“, пишат още администраторите на групата.

Те припомнят и бисерите на евродепутата.

„Като малка мотивационна нотка, към всички които не са сигурни дали този мастър клас си заслужава, професор Бареков допълни: "If you be a young politician, if you be young daddy, you look young and work like young."

Сред богатите му мотивационни речи влизат и следните: „Да, аз съм член в делегация между връзките с ЕП и Иран. Аз разследване неща в Иран в правителството в опозиция, знам че имаме много дълбок, много дълбок проблем в правителството в опозиция. Днес ние слушаме едно, две, три глас от Иран опозиция. МКО има много трудни очи много отдавна. Ние знаем, че МКО не съответно опозиция в този момент. Ние, мое предпочита към метод на взаимоотношение действие ЕП и Иран е баланс мирно. Днес слушаме различна история от Иран от Ирак. Това е много важно за мен,това ми е целта днес.“

Като един истински и горд последовател на предците ни, той избра стартът на мастър класа да се даде на 1ви Ноември - Денят на народните будители! Очаква се след огромният успех, който социолозите прогнозират, да има и ден, посветен на професор-доктор-академик-тъполог Николай Бареков!“, се казва още в описанието.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Роси Този е голям изтръпляк
28.01.2019 10:57 / Отговор
Ринго Млад Владеенето на английски език не е критерий за способности !
29.01.2019 10:39 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати