Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Христо Иванов свързан с ревизията на „Лукойл“

Мрежата

Христо Иванов свързан с ревизията на „Лукойл“

Снимка:

Христо Иванов е свързан с ревизията на „Лукойл“, съобщава ПИК като се позовава на свои източници. Лидерката на младежите в „Да, България“ Десислава Николова била дъщеря на Божидара Стоянова, която е прекият извършител на неуспешната ревизия, посочват от агенцията.

„Това обяснява и фанатичната фиксация на Христо Иванов на тема „Лукойл“, която е вероятно породена от подробната информация, която получава от майката на Десислава Николова.“, пише изданието.
Николова отговаряла за съдържанието на всички профили на партията в социалните мрежи.

Не криела коя е майка ѝ, нито факта, че работела в Агенция „Митници“. Конкретната информация, свързана с биографията на родителите й е, че майка й е извършила последните две ревизии на „Лукойл“. И двете са без начет.

Баща ѝ също има интересни връзки – бил е член на ЦК на БКП и кмет на село Ярлово. Именно по идея на любимката на Христо Иванов той настойчиво говори за ревизионните актове на „Лукойл“, с чието съдържание вече е запознат лично от майка й - Здравка Стоянова, пише ПИК.

Самият Иванов пък неведнъж се злепоставя, казвайки „Ние знаем…“ Откъде може обаче да знае и има ли нерегламентиран достъп до държавна информация, предоставена му от първо лице, което е незаконно, питат от агенцията.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още