Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Христо Стоичков: Аз вярвам в един почтен човек, какъвто е Йорданка Фандъкова!

Мрежата

Христо Стоичков: Аз вярвам в един почтен човек, какъвто е Йорданка Фандъкова!

Христо Стоичков: Аз вярвам в един почтен човек, какъвто е Йорданка Фандъкова! - Tribune.bg
Снимка:

"Благодаря на Христо Стоичков за подкрепата!", написа Йорданка Фандъкова в профила си във фейсбук

Христо Стоичков заяви своята подкрепа за Йорданка Фандъкова за кмет на София.

„София е такава, каквато е, благодарение на г-жа Фандъкова и нейния екип!Благодарение на хората, които се трудят и които милеят за София. Аз вярвам в един почтен човек, какъвто е Йорданка Фандъкова. Познавайки я много добре знам, че това, което е започнала, няма да го остави наполовина, винаги го е свършила. София расте и хубавее, защото много неща се направиха – и детски градини, и площадки, което е много важно за децата, да не са по улицата. Желая Ви много успех, г-жо Фандъкова, на Вашия екип и се надявам, че отново Вие ще бъдете кмет на София, заявява Христо Стоичков.

Благодаря на Христо Стоичков за подкрепата! Това написа кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова в своя Фейсбук профил. Тя публикува видеото, в което Стоичков изразява своята подкрепа за нея.

„Изграждаме нови спортни зали в кварталите, в партньорство със спортните федерации и изявени спортисти. Подготвяме терен и за изграждане на нов национален стадион, който да отговаря на най-високите стандарти“, пише Фандъкова.

"До края на 2020 г., в София няма да има училище без физкултурен салон, продължаваме изграждането и на фитнеси на открито. Задачата ми е да направим повече и по-добри условия за спорт и активен начин на живот", добавя кандидатът за кмет на София.

 


Коментари (4)

СПРАВЕДЛИВОВА ХРИСТО, НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ НА СТАРИ ГОДИНИ.
САМО ТИ, БОКО ТИКВАТА И ЦИГАНИТЕ ОТ ФАКУЛТЕТА ХАРЕСВАТ ФАНДЪКОВА.ТЕ ЗНАЯТ ЗАЩО. А ТИ?
КАКВО ОБЩО ИМАШ С ТЕЗИ КРАДЦИ?
24.10.2019 19:07 / Отговор
Валентин Ангелов Стоичков винаги е бил Боклук , захранван от ВИС -2. Плюс това е тъп като градинска лейка.
29.10.2019 08:13
Станински Стоичков, този път се изложи ! Няма нужда да се докарваш на Тиквата ! Ти самият си нещо много повече от него ! А,отгоре на всичко е и бивша мутра , престъпник с други думи ! Още веднъж- не се излагай с този простак !?
25.10.2019 17:58 / Отговор
ДАНЪКОПЛАТЕЦ ПОЗДРАВЛЕНИЯ, Г-Н СТОИЧКОВ! И аз обичам истината в очите. Все повече се убеждавам, че у някои хора, главата е декоративно приложение към зад@ника. 1. Кои фалираха държавата, комунистите? 2. Кои разграбиха д-вата, комунистите? 3. Кои извършиха приватизацията+РМД-та, отново същите? 4. Кои ОГРАБИХА пенсионният фонд и банковият фалит, пак същите? 5. Кои създадоха олигарсите и усвоиха корупционните методи, отново същите? Кои са най-успешните премиер и кмет, г-н ББ и г-жа ФАНДЪКОВА! И имате наглостта да избивате комплексите си, дебили. Нали така ви нарекоха комунистите. Светът ще свърши, простотията и неграмотността ще останат! УСПЕХ ЗА ГЕРБ И Й. ФАНДЪКОВА !!!
27.10.2019 16:08 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети