Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Хвалипръцковци трупат известност и си чешат егото на гърба на Ицо Хазарта

Мрежата

Хвалипръцковци трупат известност и си чешат егото на гърба на Ицо Хазарта

Хвалипръцковци трупат известност и си чешат егото на гърба на Ицо Хазарта - Tribune.bg
Снимка:

Светльо Витков, Фейсбук

И какво? “Ицо Хазарта пял за ГЕРБ! Значи се е продал!” Агитирал ли е? Не! Той не е политик и може да си позволи да го наемат. Платете му и ще пее и за Вас. Или ви е скъп?...

Почти всеки известен певец е пял на политически кампании. Наемен труд! Преди да вляза в политиката, също съм пял на една-две такива кампании, а след това само за Глас Народен!

Друго ме дразни. Всичките крещящи опозиционни политици, които скачат на управляващите, само и само да ги поканят на трапезата, за да чопнат някое парче баничка и да млъкнат. Ето това е курвенско! Що не скачате на тях? Или...?

Ицо е професионалист и един от хората в тъй наречения - “Шол” бизнес, когото дълбоко уважавам заради таланта му въпреки политическите ни различия.

Може да му търсите сметка, когато го видите в някоя политическа листа като кандидат, а да пее за друга партия. Иначе - не! Разни хвалипръцковци и хвалигеновци, които не са направили нищо значимо в живота си, използват скандали на гърба на известни хора, за да си трупат известност и да си чешат егото. Помня го този господин. Много добре. Как се мотаеше около мен по време и след президентската кампания през 2011- та. Няма да навлизам в подробности. Точно заради такива като него не регистрирах партия, а изчаках две години, за да се разкарат. След което започна да ме плюе. И преди да си отвори устата, да си помисли, дали няма да си я отворя и аз!

Лаенето не е музика! Когато направите песен, която пее цял народ, тогава давайте оценки кой какъв е! И това... в деня на размисъл!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати