Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. И на мен ми се ходи в мол, но има нов щам, а не искам да го карам втори път

Мрежата

И на мен ми се ходи в мол, но има нов щам, а не искам да го карам втори път

Снимка:

Писателката, музикантка и водеща Гергана (Гери) Турийска, Фейсбук

Глете ся... И на мен много ми се ходи на мол! Направо забравих какво е! От една година не съм била и вече се не издържа. Обаче пък има нов ЩАМ и покачване на заразените. Тия дето сме го карали вече веднъж, нямаме имунитет към новия ЩАМ и на нас ни е тъпо. А в никакъв случай не искам да го карам втори път. Все още не мога да ходя нормално, а минаха близо три месеца откакто боледувах. Изобщо, това е един безкраен кошмар, в който не можеш да отидеш спокойно на мол, без да си рискуваш живота.

Едно време като имаше много тероризъм по света и тамън бяхме влезли в ЕС, ме беше шубе от бомби в моловете. Ма, пак ходех. Пазаруване с добавено облекчение като излизаш жив с торбите дрехи.

Мисълта ми е, че времето ще е приятно тази седмица, разходете се във на през парк.

И честит празник!

 

Глете ся... И на мен много ми се ходи на мол! Направо забравих какво е! От една година не съм била и вече се не издържа....

Публикувахте от Geri Turiyska в Вторник, 2 февруари 2021 г.  

Коментари (2)

Забелязвам че хора, които може би са били от веселяците, невярващи в ковид, но са го изкарали, вече са по-предпазливи и от тези, които не са го карали и дори искат да се ваксинират. За разлика от веселяците моладжии и фитнесджии, които не са се срещали с вируса. Те ще имат втори шанс до два месеца да попаднат в болница.
02.02.2021 15:20 / Отговор
сивата котка Ами моме, да беше се погрижила да подсилиш имуннна си система, а не да робуваш на хорски фасони, преобладаващо мъжки, какъв кокалов вид да имаш.
02.02.2021 17:56 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още