Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. И Радев с евтин апартамент – 600 евро на квадрат в „Гео Милев“

Мрежата

И Радев с евтин апартамент – 600 евро на квадрат в „Гео Милев“

И Радев с евтин апартамент – 600 евро на квадрат в Гео Милев - Tribune.bg
Снимка:

И президентът Румен Радев се е уредил с евтин апартамент, пише ПИК. Преди да стане държавен глава и по време на предишния си брак с банкерката Гинка Кесякова - през 2010 г., той е купил жилище в столичния квартал „Гео Милев“, където сега живеят бившата му съпруга и двете им деца.

Президентът е декларирал, че цената на апартамента от 143 кв. м. в новопостроена сграда е 168 827 лв., което е малко над 600 евро на квадрат. По това време в района имотите са се търгували на цена от минимум 1000 евро на квадратен метър с акт 16.

През 2010 г. настъпи криза на имотния пазар и цените паднаха. Но все пак за ново строителство с акт 16 нямаше как сделките да са под 1000 евро“, разсъдиха брокери.

Това означава, че купувайки вероятно на база данъчна оценка, Радев е спестил поне 400 евро на квадрат при изповядване на сделката.

Към момента цената на квадрат в този район за жилище в нова кооперация е около 1500 евро.

Към момента имотът не присъства в декларацията на Румен Радев, тъй като още при развода той го е отстъпил на бившата съпруга и децата си. Преди години обаче той е декларирал факта, че притежава половината от него.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

КУР_ЗА_ГРЕБ и ЧУК УУУ БРЕ АНОНИМНИ ГЕРБАВИ ПОДЛОГИ.... ИСКАТЕ ДА ИЗКАРАТЕ ВСИЧКИ МАСКАРИ, КАТО КАКА ЦУРА ШЛОСЕРКАТА ОТ с.ДРАГАНА, ПАРТИЙНАТА СЕКЛЕцАРКА С ФАЛШИВАТА ДИПЛОМА, ДЕТО РиВА ПО ТиЛИВИЗОРА И КАТ СА НИФИРКА ПЕЕ "ЦЪФНАЛ ГЕРБЕР" И МИЛИЦИОНЕРА ФИЗКУЛТУРНИК ЦвЦв, ЗАВЪРШИЛ ПОМОЩНОТО У-ЩЕ ВЪВ ВЪРШЕЦ, СИН НА ПРОВЕРЕН И ВЕРЕН ДРУГАР ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ.....
АМА НЕ Е СТРОИЛ ЦЕЛИЯ ГЕРБАВ ПАРЛАМЕНТ В ДВЕ РЕДИЦИ, КАКТО НАПРАВИ МИЛИЦИОНЕРА ФИЗКУЛТУРНИК ЦвЦв, ДА ПРОМЕНЯ ЗАКОНА В ПОЛЗА НА ФИРМА "АРТЕКС".......
08.04.2019 10:43 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети