Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Илиян Василев: Как можа Радев да избере тази дата, допълнително утежнява гласуването в чужбина

Мрежата

Илиян Василев: Как можа Радев да избере тази дата, допълнително утежнява гласуването в чужбина

Илиян Василев: Как можа Радев да избере тази дата, допълнително утежнява гласуването в чужбина - Tribune.bg
Снимка:

Хаджигенов защити датата: За Великден има ваканция и ще могат да си дойдат

Бившият посланик в Москва Илиян Василев изрази недоумение, че Румен Радев е избрал 4 април за дата на парламентарните избори. „Не разбирам Румен Радев, като избере датата на католическия Великден за дата на изборите, допълнително утежнява ситуацията с гласуването на българите в чужбина“, написа в профила си във Фейсбук Илиян Василев.

Николай Хаджигенов от „Отровното трио“ защити избора на Румен Радев в коментар под поста на Василев. „За Великден има ваканция и ще могат да си дойдат. Не е толкова еднозначно просто“, написа той. И получи моментален отговор: „С тази пандемия ще се върнем, ама на куково лято“.

Ето и целия статус на Василев:

Не разбирам Румен Радев, като избере датата на католическия Великден за дата на изборите, допълнително утежнява ситуацията с гласуването на българите в чужбина. Това е игра в полза на статуквото, което отказва да въведе гласуване по пощата.

БСП също се правят на ударени, егати опозицията. Ето това беше ултимативното доказателство, че БСП не е опозиция, а интегрален елемент на статуквото, прообраз на коалицията която, заедно с тайния играч ДПС винаги е управлявала.

БСП е Статукво.

Лъснаха им лицата, дори са против Радев и това трябва да бъде ясно на тези, които възнамеряват да гласуват за БСП на тези избори. Трябва да решат или Радев или тандема БСП с ГЕРБ ще подкрепят.
Вместо да вкарат готовия законопроект на ДБ за гласуване по пощата, те повтарят опорките на ГЕРБ.

За това дами и господа, ако не ви е ясно - анти-ГЕРБ коалицията естествено прераства в коалиция анти-ГЕРБ, БСП, ДПС, Патриоти. И президентът Радев е част от тази анти-Системна коалиция и е глупаво и безотговорно да се противопоставят участниците от тази коалиция едни на други.

Нинова е част от корупционната върхушка.

Законопроектът за гласуване по пощата бе налице преди месеци, защото беше ясно, че рискът от пандемията е огромен. Това време беше пропиляно заради тях, сега нямало време.

 

 

Не разбирам Румен Радев, като избере датата на католическия Великден за дата на изборите, допълнително утежнява...

Публикувахте от Ilian Vassilev в Четвъртък, 14 януари 2021 г.

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

ГЕРБКП Датата на избори - 4-ти април, която Радев определи, е точно това, което ГЕРБ, БСП и ДПС искат. Тази дата гарантира ниска избирателна активност в България и в чужбина. Причината да се измести с една седмица и да не е 28 март е, за да поддържа илюзията, че е опозиция на статуквото. Не по говоренето , а по делата им ще ги познаете. Комунистите от ГЕРБ помагат на Радев да поддържа имиджа си на опозиция с глупости като вчерашните, където Биков и компания се правят на обидени, че изборите ще са седмица по-късно. Дали е 28-ми , или 4-ти разлика няма. Цялата какафония беше, за да се внуши, че изместването на датата с една седмица е антисистемно действие. Не е.
15.01.2021 10:29 / Отговор
УСЕТИХТЕ ЛИ СЕ ЖЪЛТИ КНИЖКИ?..... КОРУМПИРАНИЯТ РУМЕН РАДЕВ ВИ ПРЕЦАКА.....
БЪЛГАРОФИЛИТЕ ОТ ГЕРБ ЩЕ ПРЕЦАКАМЕ ВИРУСА... БЪДЕТЕ БЪЛГАРОФИЛИ.....
15.01.2021 10:33
Датата 28 март се сменя времето от зимно към лятно. Не е удачна. А много католици в България?
15.01.2021 12:34
Джедай Тотю @ГЕРБКП, веднъж и ти да си прав: да, 4-ти април, е точно това, което ГЕРБ, БСП и ДПС искат. Рундьо Рундев с ентусиазъм и в захлас заби още един офицерски шут в дирника на облещените политически еднодневки, които му се лензеха и го гледаха с телешки възторг! Първият път беше когато подписа указа за назначението на Гешев, въпреки, че предната вечер де що имаше политически лузъри и маргинали бяха нахлузили наколенките, раздаваха поцелуйки, коленичеха и се търкаляха на плочника пред президентството! Ама хак им е – Рундьо си знае интереса и затова си клати феса по посока на БСП и ДПС, чийто електорат може да гласува за него, а не към партиите-файтони, които си правят годишните конгреси в телефонна будка!
15.01.2021 14:06
ГРИПЕН.. КОРУМПИРАНИЯТ РУМЕН РАДЕВ ИЗИГРА ПРОТЕСТЪРИТЕ..........
НАСРОЧИ РАННА ДАТА В УСЛУГА НА БСП И ДПС-КОМУНИСТИЧЕСКОТО СТАТУКВО.....
ЕСТЕСТВЕНО ПОДСТАВЕНИТЕ МАЯ МАНОЛОВА И ХАДЖИГЕНОВ СА В ИГРАТА НА КОМУНИСТИТЕ.....
ЧЕСТИТО НА ПРЕЕ@НИТЕ КАМИЛЧЕТА ОТ ЖЪЛТИТЕ ПЛОЧКИ....... КАТО ТАРАТОРА НАПРИМЕР...
15.01.2021 10:30 / Отговор
И ти ли Илиан Василев не си бил осведомен. Нали пеете в един хор с останалите жълтопаветни , полегнали , убити от системата , ченгета и комунета с диригент пРезидента .
15.01.2021 10:40 / Отговор
Анастас #

- Ало, Костовашкия Многознайко ....
'га гласувахте за Румен Радев - напук на ГЕРБ, беше харен Зеленочорапестия ..... сега 'въх к'о ма напрай ??!!
Деба Помиярите ДеБъйни Малоумни.

(препикаващо помиярите дръгалефски)
15.01.2021 12:00 / Отговор
Мина Хаджигенов да не се е надявал , че като си дойдат през Великденската ваканция , българите от чужбина активно ще се включат в едни следизборни протести и ще се стигне до така лелеяния служебен кабинет на Радев.Хитра сметка, ама без кръчмар.
15.01.2021 12:48 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети