Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Илиян Василев: Представиха експерти. Но къде са политиците? Защото за експерти не се гласува на избори

Мрежата

Илиян Василев: Представиха експерти. Но къде са политиците? Защото за експерти не се гласува на избори

Снимка:

От профила във Фейсбук Илиян Василев

 „Представиха експерти и искат за тях да гласувате. Но къде са политиците? Защото за експерти не се гласува в избори, а за политици.  Едно към едно технологията на ранния Борисов и Царя, те и технолозите са едни и същи. Вие познавате само Слави и няколко сценариста, но те нещо не искат да стават политици и министри, не са казали, че затварят шоуто. Нито могат да ви убедят, че стават за това. За това наемат чужда експертиза чрез хора, за повече от които чувате едва сега. Продава ви котка в чувал и трябва да повярвате „ен гро“.

Забележете в режисурата с представянето, той се явявя като Deux Ex Machina, свише ви говори.

Не, Слави поема отговорност, както се прави от политици, аз ще съставя правителство, ще бъда премиер, а тези „непознати“ хора ще ми бъдат министри. Декламират, изкуствено, статично. Има добри идеи, но ми прилича повече на кастинг за министри. Мераклиите за такива у нас никога не свършват.

Има много свестни хора, но цялата постановка издава школата и режисьорите. Едно към едно с тези на НДСВ и Борисов. Поредният им проект.

Знаете кои са.

Големият въпрос е - колко от хората, които харесват шоуто на Слави, ще харесат това продължаващо шоу и от зрители и фенове ще се превърнат  в избиратели. И за пореден път ще изпратят „цар“ в Парламента.  


Коментари (3)

НЕ ХАРЕСВАМЕ ДС-АГЕНТИ, СЛУЖЕЩИ НА ВРАЖЕСКА РУСИЯ....................................................... НЕ СЕ НАПЪВАЙ!..
27.02.2021 12:34 / Отговор
прилича повече на кастинг... Ми той Славиту вече си направи кастинг за "народни представители" на Долно Уйно от Кембрийдж... :)
27.02.2021 12:36 / Отговор
Татулова Не може човек, който претендира да е част от най-висшата лига /в интелектуално отношение!/, да не прави разлика между лидер, политик, партиец, експерт и кандидат за депутат!
Както повечето агенти за влияние, лобисти или инфлуенсъри, така и Илиян Василев иска да посее семена на разкалян терен и да блесне като мокра пиратка на коледно парти, понеже е повече от очевидно, че представените от Слави Трифонов лица са само средство за постигане на целта държавно финансиране на кабеларка и то точно от организаторите на референдум за 1 лев партийна субсидия!
Демокрацията била скъпо удоволствие, но срамежливо се мълчи, че пропагандата я оскъпява!
Изобщо работата е "когато кариеристи се правят на рекламисти"!
27.02.2021 12:40 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема