Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Илиян Василев приглася на ДПС: Няма по-важни избори от тези

Мрежата

Илиян Василев приглася на ДПС: Няма по-важни избори от тези

Снимка:

„Ето и прогнозата ми - тези избори не мога да родят стабилност, нито правителството - влизаме в спирала от нестабилност и кризи, именно защото паразитният елит се е вкопчил здраво в тялото на България и само с хирургическа интервенция може да се отдели. Нови избори до година. Но е важно да се мобилизира максимален протестен вот и да се гласува масово. Няма по-важни избори от тези. Ще гласувате дали следващия път да има честни избори, защото е ясно че тези няма да бъдат“. Това написа в профила си във Фейсбук анализаторът протестър Илиян Василев.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ първи въведе опорката, че тези избори са най-важните от 1989 година насам. Тази мантра бе повторена многократно от лица на ДПС – Хамид Хамид, Халил Летифов и други.

Сега Василев се оплаква от голямото медийно присъствие на министри в медиите, обявявайки ги за „лидери на корупцията у нас, които със заграбеното купуват медии и остават състезанието да бъде с един кон“.

„Толкова за фейка как западни инвеститори са купили Нова ТВ и БТВ, как БНТ е обществена, как ГЕРБ може да организира честни избори и за какво беше цялото насилие на жандармерия и полиция за да им запази властта. ГЕРБ са готови да изхарчат стотици милиони за да си купят изборите. Разбира се ще отчетат малка част от тях, защото повече пари се дават „на ръка“. Масов бойкот на централните медии, емигрирайте в социалните мрежи. Подкрепяйте алтернативната журналистика“, зове Василев.  


Коментари (12)

ДС на власт За да нямате илюзии, че изборите ще бъдат честни, спправедливи и всички ще имат равен достъп. Гледам ГЕРБ В медиите и не търся други доказателства, че член първи от живковата конситуция е върнат "Ръководна сила в обществото и държавата е Българската комунистическа пратия - днес е ГЕРБ".
Водачи на листите им са лидери на корупцията у нас, които със заграбеното купуват медии и остават състезанието да бъде с един кон. Нинова мълчи, защото на нея Борисов и е отредил ролята на "His Majesty's opposition' - На негово величество Цар Бойко Банкянски. Затварят телевизионните формати в дебата ГЕРБ-БСП.
Толкова за фейка как западни инвеститори са купили Нова ТВ и БТВ, как ГЕРБ може да организира честни избори и за какво беше цялото насилие на жандармерия и полиция за да им запази властта.
01.03.2021 09:32 / Отговор
ДС на власт "Нинова мълчи, защото на нея Борисов и е отредил ролята на "His Majesty's opposition' - На негово величество Цар Бойко Банкянски. Затварят телевизионните формати в дебата ГЕРБ-БСП."

Малко цензура е направил жълтия сайт на Борисов/Пеевски на изказването, че от истината най-боли, ако не може да го осмеем с манипулативни заглавие, за да настроим читателя как да чете, ще го премълчим, за това и шайката ГЕРБ си напазарува всички медии, за да гледаме всеки ден по БНТ, БТВ, Нова ТВ от сутрин монолозите и лъжите на гербетариата без никакво опозиционно говорене.
01.03.2021 09:37
Нали ДС ти пише опорките гадинке, ставате прозрачни и тактиката изисква да хвърлите прах в очите, нагло обвинявайки жертвата си, че е престъпник. Колко време я съчинявахте тази помия в мазето с мазния чичак от снимката.
01.03.2021 09:56
Киро Червен помияр
01.03.2021 10:40
Шизофрения до шия! Прекрасно звучи в кухата ти главичка!Три пъти го поставяй,че два пъти са малко!
01.03.2021 11:32
Ицо Помияр
01.03.2021 11:53
Покажи всички
Мимето ДС на власт е Илиян Василев инфлуенсър и през 2021!
01.03.2021 09:49 / Отговор
кесо Изглежда ентусиазмът на Василев от времето на "епичната борба" на протестните "барикади" от по 30 човека, начело с "храбрия вожд" Румбата, напоследък е спаднал чувствително и вече прави планове за реванш догодина. Или казано на популярния тото-език "не губи кураж за следващия тираж", Василев.
01.03.2021 10:03 / Отговор
Наглост Не съм виждал по света такава търпимост и това което понесоха нашите полицаи по време на тъй наречените "протести"! Да не говорим за начина ,по който "обществените "медии отразяваха! Живеех близо до Орлов мост и бях свидетел, как от 10-20 палатки медиите направиха "всенароден"протест! Полицията ги пазеше , а журналистите обикаляха сутрин рано с микрофони, и пазеха тишина да не събудят "метежниците"! Всички телевизии ни заливаха с разни Отровни бацили, футболни агитки, и всякакви протестъри като Румен Петков, Лупи, Мая Костинбродска, Гошо Тъпото,Ченалова и всякакви дегенерати! Как да е ,явно няма "бивш" доносник, така и Илиянчо се набира да пее в своя партия в хора на бившите ДС-сценаристи!
01.03.2021 10:09 / Отговор
ГолЕмото его Изпростял бивш шпионин,който е изпаднал без работа и приходи!Терористичните му наклонности са известни!
01.03.2021 11:30 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още