Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Илиян Василев: Слави прави мост между Доган и Радев

Мрежата

Илиян Василев: Слави прави мост между Доган и Радев

Илиян Василев: Слави прави мост между Доган и Радев - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на анализатора Илиян Василев

Това което ще напиша по-долу е сдържано, като за публична оценка, но реалността е в пъти по-ярка откъм гняв. То е ясно, че след като Борисов смъкна летвата и по пътищата си намираше министри, сега все може да стане министър, но тези протести не бяха заради това едни „наши“ да ги заменим с други „наши“. И да играят някакъв театър - уж служебен премиер срещу Николай Василев, пък всички от един отбор.

Не може човек, дегизиран като експерт в някаква дирекция в Президентството, а както пишат – секретар на секретаря на президента по сигурност и отбрана, сега служебен премиер Янев – Теодора Генчовска, да я предлагат за министър на отбраната.  Нищо че е работила по „Трите морета“, по тази тема са работили много хора. То е ясно, че не е прецедент - спомняте си предишната секретарка, сори началник на кабинет, както му викат по-академично, на лидера на НФСБ, стана вицепремиер. Ама нали срещу това протестирахме.

Или някаква колежка на Ники Василев, която може да е всякаква, но му е била подчинена, работила в неговите компании, да става министър на финансите. Хайде малко хигиена, господа.

И това може всеки да го установи.

От сутринта досега са тези „разкрития“, представете си какво ще стане в следващите седмици.

Което е особено обезпокоително, че има заигравания с различни „отбори“ на Слави и президентството. Пак няма лошо, но това по-скоро ми прилича на мост между Доган и Радев, който Слави прави.

Слави няма нищо общо с протеста от миналата година, абсолютно нищо. И въпреки че е трудно да се организират нови протести, още отсега да знае, че следващите ще бъдат пред неговата телевизия /докато не изберат правителството/ или пред кабинетите на неговите премиери и министри.

Нямаме време да го чакаме като Борисов 12 години.

Ненаяли се.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати