Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Илко Семерджиев: С високомерното си поведение „Демократична България“ тласнаха СДС към ГЕРБ

Мрежата

Илко Семерджиев: С високомерното си поведение „Демократична България“ тласнаха СДС към ГЕРБ

Илко Семерджиев: С високомерното си поведение Демократична България тласнаха СДС към ГЕРБ - Tribune.bg
Снимка:

Коментарът е от Фейсбук профила на бившия министър на здравеопазването

С високомерното си поведение „Демократична България“ тласнаха СДС към ГЕРБ. Размотаваха ги 3 месеца, след което треснаха вратата под носа им още когато СДС взе решение да разговаря с всички партии от групата на ЕНП. Логичната развръзка не закъсня и ако ГЕРБ удържат на думата си, бившите "риформатори" ще се маргинализират окончателно, а маневрените им фенове ще се разтичат във всички посоки, от които замирише на власт.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Илко ГЕРБаджиев Илко, Илко, ГЕРБаджийска подлого и лизач на тлъсти бенкянски задници! Никой никого не е разигравал! И трябва да си кьорав, освен че си корумпиран и слузест червей, за да ти стане ясно, че двукракото нищожество Румен Христов ВИНАГИ е бил подлога на агент Сава и на банкянската мутра, винаги! ТОЙ ъсвсем открито агитираше за майка има им Цецкина на СИКаджийските престъпници дори и по време на президентската кампания преди две години! А ти, Илко, гледай и ти да не изпуснеш келепира, затова се хващайте за ръчичка с мазния Христов румен и още по-мазното безлично нищожество - Кисьовия и директно към Банкя и сараите в Бояна! Вече са ви приготвили трапезата, само че, много внимавайте, че със сигурност ще ви приседне и така ще се задавите, че никой няма да може да ви свести!
20.03.2019 13:00 / Отговор
препатил Този "зъбен шлосер " или е превъртял тотално или просто е осъзнал доста неща ????Бъдещето ще покаже ! Все пак по-добре в ЕНП отколкото в ПЕС или въобще АУТ от всякъде ! пък и да си платят най-после членския внос "интелигентните " , че вече дори им загубих" дирята " на абревиатурите ,с които се появяват и мислят , че заблуждават някого !
20.03.2019 14:36 / Отговор
Тишо Иванов и компания са доста отблъскващи, не е чудно, че СДС не се навиха на коалиция
21.03.2019 18:27 / Отговор
asas bravo..a dai balgaria da si se hvashtat ofitsialno s bsp to
23.03.2019 20:08 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати