Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Има потенциал за пълнометражен филм: „Приключенията на малкия Настимир в сладкарницата за гофрети с белгийски шоколад“

Мрежата

Има потенциал за пълнометражен филм: „Приключенията на малкия Настимир в сладкарницата за гофрети с белгийски шоколад“

Има потенциал за пълнометражен филм: Приключенията на малкия Настимир в сладкарницата за гофрети с белгийски шоколад - Tribune.bg

От Фейсбук профила на Дахер Фарид Дахер - Ламот

Според мен Настимир има интересни идеи, за да стане режисьор. Нека не забравяме, че той пусна иновативно видео от клетвата му в парламента, но така, сякаш оная му работа оживява, поникват ѝ очи и го гледа съсредоточено нагоре, докато той изпълнява процедурата.

Гениален похват, по който може да се заснеме и пълнометражен филм, например с работно заглавие „Приключенията на малкия Настимир в сладкарницата за гофрети с белгийски шоколад“ или „Как изглеждат паветата от хеликоптера на Настимир“, в който съм сигурен ще включи ротационни и шейк-камера ефекти.

Стига да не иде така и в тоалетната, и да забрави да изгаси лайв-стрийма. Тогава ще минем в "дизастър" жанра.

Сега му гледах и участието при Ризова. Впечатляващо. Да накараш дори Ризова да изглежда що-годе адекватна се изискват специални качества. Предлагам следващия път да си извади телефона, да го сложи пак на нивото на оная си работа и да остави ТО да говори. Тогава ще спечели Оскар.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети