Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Инфлуенсърка разкри колко пари взимат от „Черешката на тортата“

Мрежата

Инфлуенсърка разкри колко пари взимат от „Черешката на тортата“

Снимка:

От Инстаграм профила на ливанката – инфлуенсър Джейми Елиас

За да даваш добър пример не е нужно да си инфлуенсър, адвокат, лекар, учител, писател или актьор. За да даваш добър пример трябва да си преди всичко добър човек. Живеем във време, в което да се присмееш на другия се счита за “по-достойно” от това да му помогнеш и подадеш ръка. Във време, в което вие ще запомните какво съм направила, как съм се държала, но не помните цифрата на хората, които ежедневно се борят за човешкия живот в условията на Ковид. Вие може и да не си спомняте, но аз помня. Ето защо реших да дам хонорара си от “Черешката на тортата”, възлизащ на 700 лева, за закупуване на средства от първа необходимост за болницата в град Русе. И не го правя, за да се докажа на някого или да лустросам името си - правя го, защото така го чувствам и така е редно.

А вие, какво запомнихте от мен?!

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от  


Коментари (15)

Боже опази! Тази ли ще ме "инфлуенсва"??
09.12.2020 16:39 / Отговор
жорко по-добре на лицето си да бе монтирала истинския полов орган...
09.12.2020 21:30 / Отговор
теч от ул.Позасрано-20: Корни-санитарката скоро ще дебютира и в Черешката, щом има "нещо сухо" за вземане. Да живее килипира!
10.12.2020 01:50 / Отговор
Z Всеки парадира с това, че знае кое е добро и кое е лошо и "инфлуенсва" другите за това. Това девойче, с безвъвратно обезобразената уста, е добре да научи, че когато даряваш, не го разтръбяваш по социалните мрежи - нито че си го направил, нито колко точно си дарил. Дарителството е вътрешна необходмост, нещо много лично и не бива да се ползва за самореклама, защото ефектът е обратен на желания.
10.12.2020 10:25 / Отговор
Оня с коня Не е луд този, който яде баницата, а онзи, който му я дава! Надпреварват се в разни предавания да канят както се изразява Кеворкян "случайници" и колкото неадекватни, толкова, по-яки им се струват. Позор!
10.12.2020 10:42 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още