Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Интересно откъде идва това щедро финансиране на Христо Иванов и Иво Мирчев да ни облъчват с Фейсбук реклама

Мрежата

Интересно откъде идва това щедро финансиране на Христо Иванов и Иво Мирчев да ни облъчват с Фейсбук реклама

Интересно откъде идва това щедро финансиране на Христо Иванов и Иво Мирчев да ни облъчват с Фейсбук реклама - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на Карлос Контрера - общински съветник в Столичен общински съвет от ВМРО

Над 240 000 лева е дала Демократична България за Фейсбук кампания само за последните избори. И това е само от партията на Христо Иванов. Това не включва другите – ДСБ и Зелено движение. Това е колосална сума за политически маркетинг в България. Може би само Марешки беше прахосал повече, когато не стана евродепутат през 2019 година. Интересно откъде идва това щедро финансиране на Христо Иванов и Иво Мирчев. Тези двамцата изкачаха отвсякъде. Плътно тридесет дни ни обогатяваха с ценните си мисли и разсъждения за живота и политиката – двама шкембелии, понесли се из пътищата на Родината. Последното защо го казвам – защото техните пиари и електорат много обичат да се подиграват с телосложението на военния министър Каракачанов. Но пък явно тумбаците на Ристю и Мирчев не им пречат. Наше лошо няма – такава приказка има мъдрият ни народ. В случая пасва като дялан камък.

Та, Демократична България е дала за последната предизборна кампания над 240 000 лева да ни облъчват с Фейсбук реклама. Наистина сумата е колосална и ще ми бъде любопитно да видя откъде са взели толкова пара. Дали ще се види от отчета? Още по-любопитното е, че от тези средства около 80 000 лева (39 750 евро) Иво Мирчев е похарчил да рекламира себе си. Сакън да не остане неизбран личния оператор на Христо Иванов. А в това време ДСБ и Зелено движение седят като сирачета някъде там отзад. Интересно е наистина. Толкоз ли е ценен този Мирчев, този виден парламентарист и оратор, който ни е познат само като фейсбук писач, но като законотворец не.

Ако на някой му се занимава, може да сметне цялата им кампания във Фейсбук колко струва. И да попита откъде тия чанти с пари за Фейсбук реклама. Сигурно имат логичен и документално обоснован отговор.  Но наистина да прахосаш 240 000 лева за реклама на двама души за тридесет дни мандат е епохално постижение. В политически план съвсем нормално за Демократична България. Те така работят – без цел и посока.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати