Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Интервю по пантофи“: Потопи Нинова, накисна Иванов и Манолова, отчете се към ДПС

Мрежата

„Интервю по пантофи“: Потопи Нинова, накисна Иванов и Манолова, отчете се към ДПС

Вълна от коментари предизвика интервюто на Слави Трифонов пред Бойко Василев по БНТ. „Българската национална телевизия“ специално размести програмата си тази вечер, за да излъчи записа, направен по-рано днес. Коментаторите отчитат, че Трифонов се е предал и бяга от директни въпроси, както и че е накиснал Христо Иванов и Мая Манолова, защото са се срещнали с него, а не са казали.

Според други интервюто на Трифонов е било по-скучно от традиционното Шоу на Слави. Има и мнения според, които освен лош певец, Трифонов е и лош политик.

Ето и част от коментарите:

 

Явор Дачков:

Слави Трифонов се появи по телевизора (имитираше визуално лошо Тодор Колев), за да потопи окончателно Корнелия Нинова, да накисне Христо Иванов и Мая Манолова, както и всички протестъри (срещали се лично с него, пък не са казали:) и да отчете добре свършения проект към Пеевски, Алексиев и ДПС като изряден бенефициент на пари. Накисна Кирил Петков и Асен Василев, че сами са се предлагали да му станат министри и са ходили при него и негови хора. Пътьом накисна и Румен Радев, че е препоръчан от най-голямото американско ченге-дипломат Пардю и въобще се държи много професионално като чистач на недоубитите елементи на съпротивата. Отчете се на Пеевски и Алексиев за 50 млн. с едно интервю, което е много по-готино от европейската бюрокрация. Той е примитив, но е адекватен на глупостта на всички, които го обслужват. Аз виждам, че Христо Иванов, Мая Манолова, Корнелия Нинова, Кирил Петков, Асен Василев и маса идиоти пред урните го обслужваха съвсем доброволно през последните четири месеца. Трябва да си пълен глупак, за да се вържеш на този очевиден нескопосан и подставен идиот. Да бъдат така добри и да минат в опозиция всички, докато не измислят нещо по-добро за България и с грижа за хората, както обичат да казват. В интервюто не чух имената на Бойко Борисов, ГЕРБ, ДПС, Доган, Пеевски и.т.н. А това, че се занимаваме със Слави Трифонов е дъното на нивото на река Дунав, която Аспарух е преминал с такъв ентусиазъм.

 

Асен Генов:

На вниманието на Модната полиция...

 

Петьо П. Блъсков:

Боже, Трифонов се е предал...

Обяснява се, бяга от директни въпроси, но не с агресията, типична за него, а многословно, бавно и вяло.

Очаквах високопарните му клишета и назидателните поучения, които лее 20 години от телевизора. Няма ги обаче.

Смирил се е.

Изглежда изключително зле, лице на тежко болен човек, да не кажа друго...

 

Мия Бабикян:

Всеки път на “суверена” пием!

 

Драгомир Симеонов:

Да ме прощавате, ама това е по-скучно и от традиционното Шоу на Слави.

 

Полина Паунова:

Не съм привърженик на ултимативно поведение, каза Слави Трифонов. Този Слави Трифонов, който каза, че с 65 депутати ще излъчи сам кабинет.


Николай Хаджигенов:

Сега вече знаете, защо не свиря на виола...

 

Екатерина Анева:

Кризисен ПР на Слави Трифонов и ИТН по БНТ.

Недопустимо е!

Дали "суверенът", ама този, който плаща данъци и издържа държавната телевизия, а не онзи, който работи за надник на сиво, пие ракия и псува, пеейки "Къде си вярна ти любов народна", дори не знаейки, че това не е песен на Ку-ку бенд, е съгласен с това?

 

Любомир Аламанов:

Задълбоченото пространно многопосочно интервю на Трифонов, но предадено набързо:

Мрън… Мрън… Аз… Работа… Мрън… Мрън… Те… Мрън… Мрън… Христо Иванов… Аз… Работа… Мрън… Мрън… Предаде ни… Мрън… Мрън… Аз… Работа… Мрън… Мрън… Суверенът… Мрън… Мрън… Аз… Аз… Аз… Аз… Аз…

Това е. Край.

Хубава вечер!

 

Теодор Ушев:

Наистина не разбирам. Всички тук коментират някакво незначително интервю, с незначителен лош водещ и лош певец, който очевидно е и лош политик. Сякаш интервюират принц Хари... Нима ви е липсвал този човек, та той по цял ден е бил на екран в последните 30 години!? Нима има да ви каже нещо ново?

Кому е нужно?

 

Обществен контрол-ОК:

Трифонов каже ли “ваксинирайте се” и 50% от избирателите му са изчезнали…

 

Петя Владимирова:

Ах, каква мъка в тази минута само и само да избяга Слави от простото, и ясно "Да, искаме оставката на главния прокурор Гешев". И каква още по-голяма мъка на Бойко Василев да го улесни, като не изкаже направо простия и ясен въпрос "Вие искате ли оставката на Гешев, каквото беше искането на протестите"! И успяха да се измъкнат с колективни усилия , виж ти, какво прави синхронът! Жалка работа. И двамата. (И пита още защо го свързвали с ДПС)

 

Ивайло Мирчев:

Отиваш на избори. Хората ти гласуват доверие, изразяващо се в 65 депутати. Нужни са 121 за съставяне на правителство. Нямаш 121, имаш 65. Но се държиш все едно имаш 165. Вместо реални преговори за коалиционно споразумение, с ясни ангажименти, просто показваш един списък с министри, с който всички трябва да се съгласят, нищо, че имаш само 65 представители в парламента. Премиерът в този списък е мениджър продажби в микрофирма, а МВР министърът офшорен адвокат, обвинен в плагиатство. По-голямата част от останалите министри са черна дупка.

Не представяш управленска програма, обявените приоритети са миш-маш...

Накрая, обаче казваш: Христо Иванов е виновен.

Ами не, не е виновен Христо Иванов. Отговорността е в този, който е решил, че точно това е правилният начин да служиш на страната си. А той не е.

 

Асен Григоров:

БНТ - един час диван чапраз. Слави е толкова актьор, колкото е и певец. Интервю по пантофи. Изпитан жанр.

 

Методи Лалов:

Кой плати за най-дългата политическа реклама на всички времена (интервюто с Трифонов по БНТ)?

Рекламата потвърди за пореден път, че става въпрос за политическа чалга и че Станислав Трифонов е политически неграмотник.

Откога/защо водещият Бойко Василев иска да прилича на Гала?  

 

 

 

 

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още