Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ирена Соколова защити Цветанов: Кой не иска да подобри живота си?

Мрежата

Ирена Соколова защити Цветанов: Кой не иска да подобри живота си?

Ирена Соколова защити Цветанов: Кой не иска да подобри живота си? - Tribune.bg
Снимка:

Коментарът е на председателя на Жени ГЕРБ и областен управител на Перник Ирена Соколова, публикуван в социалната мрежа Фейсбук

"Мрачното време преди избори ражда демони

Социопатно е да навредиш на всички останали, за да можеш да задоволиш себе си. Перфидното, подготвено и високо организирано зловредие демонстрира социопатен ум, чиито характеристики са да доминира, да контролира и манипулира. Като по учебник е спретнато мероприятието.

Ние много добре знаем, че няма нищо грешно в това да си купиш жилище, да капарираш, да придобиеш апартамент. Но, това беше описано като голям грях. Кой не е направил стъпка, за да подобри живота си? И, това ли е целта – да не подобряваме живота си, да се примиряваме със сегашното, а да говорим за развитие. Това е долнопробно, невярно и фалшиво.

Всеки, който си позволи да изопачи информация с цел да навреди някому получава своето възмездие. Ние не можем да раздаваме възмездие, но можем да знаем много добре кое е правилно и кое не е.

Познавайки хората, с които работим вече 12 години, най-добре можем да оценим кое е редно и кое не, кое си струва да чуваме и на кое да не обръщаме внимание. Този мач с манипулипулиране и изопачаване на истински данни, представени като грях вече го играем за седми път и имаме своеобразен имунитет, даже.

Всъщност, през детайлната организация на подривната акция се забелязва и открива modus operandi типичен при отмъщение. Кога ли и с коя ли акция е засегнато нечие его и е настъпен по опашката някой голям “питон”, та сега така рязко се обръща и директно поглъща?

Но, когато това е продукция на една структура, на колективно тяло, толкова по-зле, защото се демонстрира откровено организирано мероприятие. Говори за тежките фрагментационни и изключително дезинтеграционни процеси вътре в него.

Жалко, че губим време от развитието си и създаваме среда, в която да виреят зловредни и болестотворни организми. Вместо да изграждаме здравословна среда на взаимоотношения, говорейки за цивилизационен процес, ние се връщаме на нивото на примитивизма. Там, където се говори по теми от сорта дали случайно на другия в чинийката няма малко повече, за да му го откраднем. Нелепо, пошло и изключително долнопробно е.

Това, което знаят структурите на ГЕРБ, започнали от един и събирали човек до човека, е, че само работата в единство и непрекъснатият контакт помежду ни, дава стъпка напред. И, само работата в името на съзидателното, изгражда."  


Коментари (2)

Илия Парев Така е подкрепям я
25.03.2019 10:55 / Отговор
ПОЖАРНИКАРА "БУДА" АБЕ ДОКАТО НИ ИЗБИРАТЕ С МИЛИЦИОНЕРА ФИЗКУЛТУРНИК ЦвЦв.... ЩЕ СИ КРАДЕМЕ... ПОСЛЕ ЩЕ МУ МИСЛИМЕ КАК ДА СЕ ОПРАВДАВАМЕ.... МУ-ХА-ХА
25.03.2019 17:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още