Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Към Радан Кънев: Сега ли разбрахте, че политическият ислям представлява заплаха за сигурността?

Мрежата

Към Радан Кънев: Сега ли разбрахте, че политическият ислям представлява заплаха за сигурността?

Снимка:

От Фейсбук профила на Ирини Зикидис

Здравейте, г-н Радан Кънев,

С интерес прочетох изказването ви за „тероризма на политическия ислям“. Вие няма как да знаете, но аз това го говоря от октомври 2015 година, когато либералните елити в Европа, подкрепени от шумни платени инфлуенсъри и полезни идиоти, гласуваха за широкото отваряне на вратите на Европа за непроверени „бежанци“.

Имам само един въпрос към вас - вие сега ли разбрахте, че тероризмът и политическият ислям представляват „основна заплаха за сигурността на Европа“?  В тази връзка, добре помня вашата позиция:

- Преди 5 години вие казахте, че „днешните бежанци бягат от същия режим, който беше наложен на мрачната историческа дата 9 септември в България“. Казахте го след като Евростат вече беше изнесъл данни, че сирийските бежанци са едва 11% от всички „бежанци“.

- През 2016 вие и Реформаторският Блок гласувахте Турция да пази небето на България;

- През 2017 година вие нарекохте „престъпление“ руските бомбардировки срещу Ал Кайда и Мюсюлмански братя в Алепо;

Ако едва днес вие сте разбрал какво точно представлява политическият ислям и колко е опасен тероризмът на радикализираните ислямисти за живота на всеки европеец, то аз имам лоша новина и за вас и за нас. За вас - че най-добре би било да оставите политиката завинаги. За нас - че нашите политици са ужасяващо невежи и неспособни да защитят Българския национален интерес. А ако все пак сте го знаел, но не сте го казал, значи сте безгръбначно същество, което по никакъв начин няма място в политиката.                                                                                                   

                                 


Коментари (8)

Анастас #

на => Радко Пръдлето никога няма да му се изяснят нещата ...

той затова се самоопредели като Бай Гъз и е тяхното знаме.

(препикаващохюмнетокостовашконасрано)
28.10.2020 15:38 / Отговор
Киро Бизона Рада Дълбоката е най-обикновен шибаняк, дето не помни повече от 2 минути – като шимпанзетата! Някой задава ли си въпроса защо, след като му публикуваха селфито на „знамето“, Бай Гъз се сви като чукнат охлюв и даже не си и помисли да съди медията, която обнародва епилираната му гордост? Защото щяха да излязат още два албума подобни снимки, а сега ни се прави на света вода ненапита от Брюксел, изпратен там от малоумните си гласоподаватели! Ама този мандат ще свърши и тогава ще го питам как е на политическото гюбре!
28.10.2020 16:29
Бай Гроздан О, Пърдане гъзовити, дупедавецо честити, дошли са ти добри гости, никой нема да ти прости! Тези яки мушмороци вадят курци като смоци – разтвори си двете бузи, бързо да ти го нахлузят! Ела бързо на дюшека, да ти пръснат те геврека, пък и вече си разбрал, как се свири на кавал! Най-накрая – за реклама, ще те шибат още двама, че на таз усмивка мазна яко да ти се изпразнят!
28.10.2020 16:33 / Отговор
k Бай Гроздане, ти да не си селският поет на Долно Уйно, бре?
28.10.2020 16:35
Татулова Дневник, днес: Борисов си навлече критики с оценката "излишен проблем" за спора Макрон-Ердоган!
И виждаме снимка на Меркел, която гледа ядосано Борисов! Всъщност "критиката" е някаква гей истерия на Радан и Тафров!
28.10.2020 16:44 / Отговор
Джедай Тотю Ами нормално, Дрисник са същите дупедавци като Дълбока Рада, и са готови да се надупят на всеки, който успее да отърве техния разградски червенобузляк от „кръволока“ Гешев и му върне запорираните 200 милиона левчета! Бузльото си мислеше, че може да управлява България по пантофи пред телевизора, ама нещо се сецна в кръста и сега вие от мъка, ама и Пърдан, и Ристе Бойкикев са прекалено тъпи, за да го отърват от фалирането!
28.10.2020 16:59
кесо За съжаление политическият пигмей Ррадан е само един от многото безмозъчни некадърници набутали се в политиката през последните години. При това стана правило най-некадърните и дори опасни за европейска България политически тъпанари да бъдат любимци на комунистическата пропагандна машина у нас. Те обаче се добраха и до световните медии, чрез кремълските агенти наводнили медиите в демократичния свят. Така те вършат своята мръсна работа по дестабилизиране на свободния демократичен свят и изпълняват внушенията на московските си господари.
28.10.2020 18:16 / Отговор
k Евала, добре му го каза!
28.10.2020 18:39

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още