Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. История за умните и красивите, омразата им и Борисов

Мрежата

История за умните и красивите, омразата им и Борисов

Снимка:

Веселин Желев, Фейсбук

Днешните бебета ще пораснат и какво ще знаят за днешните събития?

Имало един Бойко Борисов, той управлявал над 10 години, имало много недоволни, но той все печелел изборите и оставил след себе си магистрали и метро. Имало едни, дето искали да го свалят, но те не могли да направят нищо повече от това да блокират тук-там магистралите и да спрат метрото - за малко. Т.е. Б.Б. улеснявал уличното движение, а те го задръствали и после се чудели защо народът не гласува за тях.
Б.Б. загубил много доверие (напълно заслужено), партията му затънала в серия скандали и компромати. Но дори и тогава тя продължавала да бъде първа политическа сила, макар и с малка разлика. А те, все си оставали умни, красиви и четвърти и до двуцифрен процент не докарвали подкрепата. Преди тях се нареждали отявлени политически палячовци и мошеници.

И понеже били напълно безпомощни и не можели да свалят силно отслабения Б.Б., той трябвало да се свали сам. Ама коалиционните партньори не му давали. А умните и красивите толкова го мразели, че искали само да падне, който и да дойде след него на власт. Било от ясно по-ясно, че не могат да дойдат те.

П.П.: За сведение на доносниците на Държавна сигурност, които пишат по стената ми: От три години живея в България. Чужбината с нищо не ме е променила. Продължавам да стъпвам по земята и да следвал убежденията си, независимо от мненията на околните. За сведение на останалите - де този късмет да съм "високоплатен" и "функционер", но съдбата е решила друго.   


Коментари (11)

ПРОБЛЕМА, Е ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА УМНИ(ГЕНА Е УНИЩОЖЕН 1944 ОТ ПАРТИЗАНИТЕ-РУСОФИЛИ). ЗАТОВА ГЛУПАВИТЕ ВИНАГИ ЩЕ РАБОТЯТ ПРОТИВ СОБСТВЕНИТЕ СИ(И НА ПОКОЛЕНИЯТА СИ) ИНТЕРЕСИ, В ПОЛЗА НА АЗИАТСКА РУСИЯ И НЕЙНИТЕ БЪЛГАРСКИ МЕКЕРЕТА(РУМЕН РАДЕВ, ВАСИЛ БОЖКОВ, ХРИСТО БОЙКИКЕВ)
08.08.2020 11:58 / Отговор
Анастас ПЕТИЦИЯТА набира скорост
Бъдете част от този исторически момент:

ПОДПИСКА ЗА ИМПИЙЧМЪНТ НА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ

www.peticiq.com/198975?uv=26997949

Задължително си напишете и кратък коментар и отметнете да се вижда поста Ви.
Народната Любов е много натурална и неподправена
- не е като във форумите "Дневник" на Мутрата ПроКОНПИев и "СЕГА" на Мутрата Сашо Дончев.
Няма и "измислени" неща като в Бошков TV

(добронамерено подканящо)
11.08.2020 06:19
кесо Разбирам истерията на безсилната червена сган, нескопосано представяща се за дясна и демократична, когато й навират в очите и ушите неприятни истини. Е поне ще научат, че истината понякога боли, ако до сега не са го знаели. И тя /истината де/ едва ли ще стане по-различна от злобните подмятания към хора опитващи все още да запазят здравия си разум в това все по-обезумяващо време. Впрочем за съжаление все по-малко се слуша техния глас.
08.08.2020 12:25 / Отговор
Участвай! Има петиция за имийчмънт н
08.08.2020 12:26 / Отговор
РУМЕН РАДЕВ=ЧЕРВЕН БОКЛУК ИМПИЙЧМЪНТ!!!
08.08.2020 13:01
Пссст! Пссст! Мунчо Нищото - ВЪН! ༼✪ل͜✪༽ᕗ Импийчмънт за Льотчика!
08.08.2020 20:24
Бубачко Съгласен съм с всичко освен с "Преди тях се нареждали отявлени политически палячовци и мошеници". А те какви са - може би неотявлени политически палячовци и мошеници?
08.08.2020 13:45 / Отговор
На миналите протести нали умните и красивите во главе с Близнашки и Янакиев, върнаха Банкянският бандит, доказано е документално от Юрген Рот Модерните български демони, на власт.
08.08.2020 15:17 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още