Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ицо Хазарта към Даниел Митов: Направил е добър и аргументиран анализ, уважавам го

Мрежата

Ицо Хазарта към Даниел Митов: Направил е добър и аргументиран анализ, уважавам го

Ицо Хазарта към Даниел Митов: Направил е добър и аргументиран анализ, уважавам го - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Христо Петров–Хазарта

На своята страница колегата Даниел Митов от ГЕРБ е направил добър и аргументиран анализ защо трябва да бъде премахнат този грозен паметник. Поздравявам го, понеже в днешни дни е по-скоро рядкост да прочетеш нещо, написано спокойно и без лични нападки. Има я леката снизходителност към мен, но тя не ме обижда, понеже с човека се познаваме и знам, че ме уважава, както и аз - него.

Моите колеги от “Демократична България” се борят за премахването на този паметник от десетилетия, и то - непрестанно. Не са чакали да дойде войната на Путин, нито предизборната кампания. Има и българи, които смятат, че монументът трябва да остане. Това не е учудващо предвид трите поколения, които израснахме, учейки история от учебници, написани от руснаци и живеейки в руска колония. Добри, лоши, прави или криви - тези хора са българи. Може да не сме съгласни с тях, но не може да се правим, че ги няма.

Това, с което г-н Митов съм сигурен, че би се съгласил е, че важните решения в една държава се взимат при стабилно управление, а не в предизборна кампания. Иначе рискуваш някой неопитен политик да те попита защо след 18 години управление на Столична община баш сега в предизборната кампания си се разбързал да го събориш тоя паметник. Или например - защо в предизборна кампания рушиш паметници на една държава, а докато управляваш й подаряваш газопроводи или кученца - в зависимост от ситуацията.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Даниел Митов
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати