Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ива Николова пред къщата на Трифонов: пита да не би да е отвлечен

Мрежата

Ива Николова пред къщата на Трифонов: пита да не би да е отвлечен

Снимка:

Опит да намери Слави Трифонов е предприела журналистката Ива Николова от ПИК. Тя е отишла на място в дома му в столичния кв. „Бояна“ край киноцентъра. Там се оказва, че на звънеца с надпис „Охрана“ не отговаря никой.

Единствената поява на Трифонов след изборите беше на запис през аутокю, когато изчете спуснат списък от министър и дори премиер, които след това обаче бяха оттеглени.

„Не сме виждали този човек. Не знаем дали този човек е здрав, дано да е здрав и да е добре, но е факт, че не е ясно дали той съществува и е в течение на случващото се, или някой от негово име разиграва като на покер съдбата на България?“, пита Николова.

„Едно е когато говори той и лично от свое име, ако има общо с това, едно е от негово име да се съобщава какво ли не“, посочи още тя. „Познаваме се отдавна, преди Трифонов и Дилов да бъдат разделени през 2001 г. от „Гергьовден“ и затова дръзвам да стоя тук, той стоеше тогава постоянно в офиса на Дилов и Курумбашев, които бяха част от екипа му, знам какво мислеше тогава. Нека да излезе сега и да каже дали той е човекът, който стои зад ИТН“, призова тя.

„Дали той е в състояние, в което може да осмисля това или има тежки здравословни проблеми?“, попита още Николова и припомни, че Татяна Дончева, също каза, че той в лошо състояние и дори и гримиран е изглеждал твърде зле, за да бъде какъвто и да било фактор.

„Слави, разбери, че трябва да се покажеш и да заявиш дали си здрав, похитен ли си, кой говори от твое име, жив ли си, кой стои зад всичко това, кой диктува - ДПС, Радев или Херо Мустафа? Тук съм, за да ти дам възможност да покажеш, че те има и ти взимаш решенията, а не някой от твое име и избирателите са излъгани“, каза още Ива Николова.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още