Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Иван Бакалов: Стига драми с починал пред болницата. Ще става и по-често

Мрежата

Иван Бакалов: Стига драми с починал пред болницата. Ще става и по-често

Снимка:

От профила във Фейсбук на журналиста Иван Бакалов:

Снимка на количка с починал пациент, завит с чаршаф пред стълби на болница и коментари: "На тия доктори ли ръкопляскахте?"

Ако някой не може да го осъзнае, хора умират и на улицата. Внезапно. Дори от Ковид 19 имаше случаи на внезапна смърт на улицата в Китай и в Италия в началото на годината.

Хората не са застраховани против смърт. Ако не се брои застраховката с позитивно наименовение "Живот".

Учудените са жертва на позитивното мислене. 

Лекари и Бърза помощ не помагат в много случаи. И особено, ако на Бърза помощ в София имат по 500 обаждания в денонощие, а в болници тук и там няма места, нямат персонал да поеме веднага някого.

И на ден се заразяват по 150-200 лекари, сестри, санитари др. медици. Всеки излиза от строя за по 3 седмици, а някои и умират. Досега има 7000 заразени медици, над 60 починали.

Е, на тия лекари се надяваме. Други няма.

И можем да ги ругаем, можем и да не ги ругаем, все едно. Смъртта си коси с косата, който оцелее, оцелее.

Бойко е разпоредил да отваряме всичко.

Пролетта разпореди да затворим всичко при 20 заразени на ден, щели сме да бъдем в ада. Сега има по 200 починали на ден. С всичко се свиква.

Стига драми с починал пред болницата. Ще става и по-често.  


Коментари (3)

В Нидерландия има по 11% позитивни от направените тестове и смятат положението за страшно, затова няма да отварят нищо за празниците. А у нас са 40% и не можем без молове и заведения, затова ще ги отворим на 21ви. Народе????
09.12.2020 20:33 / Отговор
Гневна Вярвате ли,че ще видим празни улици и магазини, ако се затегнат мерките. Напротив, тогава " безсмъртните безмозъчни" ще поведат масови протести че им се ограничават правата и свободите и тем подобни. На българчето угода няма,то е контра на всичко.Затова едно вирусче ще му разгони фамилията.
10.12.2020 10:43 / Отговор
3оя Не мога да коментирам във Фейсбук стената на Бакалов,но там са се изсипали,като на сватба все политически проститутки и експерти,които като са учили в софийския университет някаква тривиална специалност и са с познания във всяка област на живота и науката!Толкова много его има под статията,че прелива ! Има и една жълта журналистка,която още не съм разбрал,какво харесва,но няма тайни и е толкова озлобена,че се притеснявам за здравето и!
10.12.2020 22:40 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още