Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Радев се легитимира като вдъхновител и неформален лидер на анархо-комунисто-русофилските протести

Мрежата

Радев се легитимира като вдъхновител и неформален лидер на анархо-комунисто-русофилските протести

Снимка:

Журналистът Иван Ибришимов, Фейсбук 

Тази вечер президентът Радев се легитимира и афишира като вдъхновител и неформален лидер на анархо-комунисто-русофилските протести в България. Рано или късно, пред Господа или пред съда, той ще отговаря за предателството си.

Ала аз имам питане към Христо Иванов:

Защо бе, умнико, след блестящия си ход в „Росенец“ се поддаде на провокацията на „отровното трио“? Защо хвърли младоците, бъдещето на България в кладата на Радев, в която ще бъде изпепелена не моята или твоята, а тяхната демократична евроатлантическа мечта!?

Преди много години приписаха на Радой Ралин една реплика към Христо Радевски, след поредното му завръщане от Москва: „Гристо, Гристо, гепи ма за гуя...“. Оказа се, че репликата била от някакъв местен наш Радой към тогавашен председател на нашенско ТКЗС, който прихванал от съветските другари - колхозници „Гитлера“, „Гимлера“, „Гамлета“, демек замяната на Хъто с Гъто...

Та да ти кажа, Христо - такива като мен няма да гепиш, ама мисли за младите, накъде ги водиш по площадите.

Защото, Гристо, си се гепил, надявам се неволно, за гемероидите на Хенерадев!   

 


Коментари (1)

Киро Бизона Фигурантът (по Черепухин) и благоверен на разбрицаната „фърст лейди, секънд хенд“ може да нареди пред президентството да се монтира един казармен лост за упражнения, така че да може всяка вечер да излиза и да врътка по две-три коремни. Така нашенския Ернесто Че Гобара ще се легитимира и афишира като вдъхновител и неформален лидер на анархо-комунисто-русофилските протести, надлежно ще ги стимулира и масажира, след което ще се прибере в сградата, която мърси с присъствието си, за да измаа два-три джолана и да сцепи хасето по генералски! Така де, за какво е отишъл там!
24.07.2020 20:02 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още