Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Иван Сотиров: Не е ли време поне малко да се засрамите и смирите, защото очевидно не сте революционери, а дребни политически комисионери?

Мрежата

Иван Сотиров: Не е ли време поне малко да се засрамите и смирите, защото очевидно не сте революционери, а дребни политически комисионери?

Иван Сотиров: Не е ли време поне малко да се засрамите и смирите, защото очевидно не сте революционери, а дребни политически комисионери? - Tribune.bg
Снимка:

Бившият депутат от СДС Иван Сотиров отправя няколко горещи въпроса към онези, които до вчера бяха готови на сляпо да подкрепят кабинет на Слави Трифонов без да знаят имената на министрите. Когато обаче лидерът на ИТН ги обяви и заяви, че е готов да поеме отговорност, но няма да влиза в договорки с Мая Манолова и Христо Иванов, същите тези рязко се обърнаха срещу него.

Ето какво пише по темата Сотиров и въпросите, които той задава:

Да попитам всички тези мушмороци, които в предишния парламент бяха готови да подкрепят правителство на ИТН като втора политическа сила, безусловно, дори без да са чули какво е, защо сега не са готови да подкрепят предложения кабинет от ИТН, които вече са първа политическа сила?

Нали уж всички се борите за идеята, а не за службици и порции?

Нали единствената ви критика срещу Трифонов беше, затова че бягал от отговорност?

Е, вече е готов да я поеме. Тогава не беше ли компрометирана конституционната процедура, за която днес толкова се вайкате?

Защо чак сега ревнахте какъв бил и с кой играл Трифонов преди няколко десетилетия?

Нали същите вие го славехте в хор довчера?

Ами да бяхте имали куража да ги кажете тези неща преди изборите, можеше и да са ви по-добри резултатите. Не го направихте, не се бихте за победа, а унизително се докарвахте на този който приехте, че е предопределен да бъде победител. Когато отиваш на избори с вяра в предопределението, ти нямаш избор - получаваш предопределеното, дори нещо повече ти го докарваш.

За кои от вас Николай Василев е проблем - за тези които бяха в Тройната коалиция или за тези, които бяха в Реформаторския блок с неговите ортаци Кунева, Вълчев и т.н.?

Да попитам и тези от вас, най-кресливите, които сте заели революционната поза на изразители на гражданския гняв срещу корупцията и които парадирате, че сте морала и съвестта на нацията - не играхте ли така и с Борисов?

Докато бяхте в коалиция с него беше ваш джедай, когато ви разкара се сетихте, че преди няколко десетилетия е бил комунист, милиционер и мутра.

Не е ли време поне малко да се засрамите и смирите, защото очевидно не сте революционери, а дребни политически комисионери?


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати