Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Иван Сотиров: Незабавна оставка на Бойко Рашков, за да не осъмнем със знака Z по вратите си

Мрежата

Иван Сотиров: Незабавна оставка на Бойко Рашков, за да не осъмнем със знака Z по вратите си

Иван Сотиров: Незабавна оставка на Бойко Рашков, за да не осъмнем със знака Z по вратите си - Tribune.bg
Снимка:

Вътрешният министър Бойко Рашков да подаде оставка незабавно, а правителството и парламента да вземат мерки срещу радикализираните поддръжиници на Кремъл, за да се опази гражданският мир. Това написа във Фейсбукдепутатът от два предишни парламента Иван Сотиров във връзка с противообществените прояви на партия „Възраждане“ и мълчаливото съучастие на полицията.  

 „Докато вчера лидерите на партиите на “Промяната” се бореха в Народното събрание да спасяват позорния си съюз с БКП-то на Нинова, под предводителството на Копейкин и със съдействието на Бойко Рашков, фашизоидни банди от путинисти бяха окупирали центъра на София и безнаказано нападаха съгласувани с общината граждански протести и малтретираха мирно протестиращи граждани. В медиите и социалните мрежи е пълно с кадри на които са снимани лица, които брутално нарушават конституционното право на мирен протест и нито едно от тях не е задържано. Вчера в центъра на София аз се чуствах, като евреин в Берлин в началото на 30-те години на миналия век.“ – написа Сотиров в профила си във Фейсбук.

„Трябва незабавно да се поиска оставката на Бойко Рашков и Правителството и Народното събрание да вземат мерки, преди да осъмнем със знака Z на вратите на тези, които са срещу режима в Кремъл! Лидерите на партиите, които се снишават и мълчат съучастнически по този въпрос не са нито европейски, нито демократични, а обикновени кремълски марионетки, чрез които Москва е окупирала България!“ – казва още той.  

 


Топ новини

виж още