Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ивайло Мирчев отговори на Тик Ток клип на „Възраждане”: Да си гледат детските

Мрежата

Ивайло Мирчев отговори на Тик Ток клип на „Възраждане”: Да си гледат детските

Ивайло Мирчев отговори на Тик Ток клип на Възраждане: Да си гледат детските - Tribune.bg
Снимка:

„Лятото е в разгара си и топлите вълни не подминават никого, най-вече политическия маркетинг". Това са посочва в клипа на „Възраждане”, публикуван в „Тик Ток”. В него те добавят и игра: ДБ hunt или ДБ ловуват. След това на екрана се появяват Христо Иванов и Ивайло Мирчев в ролята на патици, които биват обстреляни.

От партията на Христо Иванов правят продължение на видеото на „Възраждане” и добавят:

„На това му се казва: когато много ти се иска, но не можеш. Най-малкото, защото не знаеш как се държи пистолет”. Те показват и снимка на лидера на „Възраждане” Костадин Костадинов, който държи пистолет, придружен от Красимир Каракачанов.

„Ако произведе изстрел така, както си е сложил ръката, откатът  ще му я  разкъса. Затова децата не трябва да си играят с оръжие. Вместо това нека да си гледат детските и да оставят големите работи на възрастните”, обръщат се от „Демократична България” към Костадинов.

На свой ред председателят на “Възраждане” заяви в личната си страница във Фейсбук,че за разлика от оределите редица на ДБ, симпатизантите на партията му растат с всеки изминал ден.

Ето и целия пост на Костадинов:

Уверяваме Свирчев и компания, че за разлика от техните оредели редици от привърженици, нашите симпатизанти растат с всеки изминал ден, както и тяхното творческо въображение.

Комуникационни канали на Възраждане в социалните мрежи са посочени в единствения официален сайт на партия Възраждане. https://vazrazhdane.bg/

Всичко друго оставям да коментира Свирчев, защото вместо да се бори за последните си избиратели, той се занимава с клипчета на случайни хора.

Последни ги поздравявам за въображението!


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати