Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Николов: Този, който пише във Фейсбука на Слави, не може да излезе извън междуличностния конфликт на шефа си с Борисов

Мрежата

Николов: Този, който пише във Фейсбука на Слави, не може да излезе извън междуличностния конфликт на шефа си с Борисов

Николов: Този, който пише във Фейсбука на Слави, не може да излезе извън междуличностния конфликт на шефа си с Борисов - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на журналиста Ивелин Николов

Два дни, два неадекватни поста на тоя дето пише в страницата на Слави Трифонов. Първо обяви идеологически противоположни хора за защитници на ГЕРБ, само защото го критикуват.

На следващия ден потърси сметка от медиите, защо не се занимават с разкритията на Кацаров за болница „Лозенец“ и тези на Минеков за Министерство на културата, а се възмущават от принудителното пенсиониране на проф. Кантарджиев. За второто и бегъл преглед на основните медии показва, че този, който пише в страницата на Слави, не е приятел на истината. Темите за болницата и министерството се дискутират и отразяват в основните медии.

А защо хората се възмущават от „изчегъртването“ на Кантарджиев? Много е прост отговорът, но фейсбукарът на Слави няма да го разбере. Докато професорът работеше, фейсбукарът пишеше, че пандемия няма, а двама генерали ни лъжат. С последния пример и другите по-горе е ясно, че тоя, който пише във Фейсбук страницата на Слави, не може да излезе извън междуличностния конфликт на шефа си с бившия му приятел Бойко. Това не е политика.


Топ новини

виж още
Актуална тема