Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ивет Добромирова: Нещастници, ще ви изрина

Мрежата

Ивет Добромирова: Нещастници, ще ви изрина

Снимка:

„Отива си един тежък и тъжен за мен ден. Много тежък и много тъжен. Нещастници, на мен ще ми струва много, но ще ви изрина!“. Това написа в профила си във Фейсбук считаната за човека, който поддържа Фейсбук профила на Васил Божков – Ивет Добромирова.

Въпреки че не посочва кого точно ще изрива и какво по-конкретно би ѝ струвало това, може да се предположи, че гневната закана е свързана с тъжната кончина на лъвчето Масуд.

Масуд издъхна в Центъра за диви котки „Фелида“ в Холандия заради множество здравословни проблеми. Той е страдал от сложен проблем с малформация на гръбнака заради кръвосмешението и това му е причинявало жестоки болки.

Съкрушителната загуба на Масуд обаче изглежда ще бъде ползвана за нуждите на протеста. Въпреки, че почина в Холандия, а не в Пазарджик, какъвто беше плана за двете лъвчета, протестиращите все пак хвърлят вината за трагедията на българските власти.  


Коментари (9)

кесо Все пак преди изрива някого Ивчето и другите червени гаменчета да си изринат първо боклуците от улиците и площадите на столицата!
01.08.2020 13:51 / Отговор
Павлова По добре да хвърчи отколкото да пълзи
01.08.2020 17:00 / Отговор
сивата котка Нещастното животно, но какво е общото между смърта му и кюлчетата и пачките евра в онуй чекмедже? Тая и тя падната от дебелия орех - 11 г. ккави ги чепка, та разгеле се заканила да подрежда дворчето?
01.08.2020 18:34 / Отговор
СЛУГИНЯТА НА РУСКИЯ НАРКОТРАФИКАНТ И ПЕРАЧ НА НАРКОРУБЛИ ВАСИЛ БОЖКОВ ИСКА ДА СИ ОТМЪСТИ НА ТЕЗИ БЪЛГАРИ, КОИТО НЕ ПОДКРЕПЯТ МЕТЕЖА НА РУМЕН РАДЕВ И ВАСИЛ БОЖКОВ. БЪЛГАРИЯ ЩЕ УДЪРЖИ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ПУЧ. НА ИЗБОРИТЕ ВОТА ОТНОВО ЩЕ БЪДЕ ЗА ЕВРОПА И НАТО
01.08.2020 22:08 / Отговор
Млада дама На кривия кур на Боко Простака, Радев му бил виновен!!! Ха ха ха ха
02.08.2020 17:21
Джедай Тотю Ето и последното стихотворение на свикналата да рине прост… пардон, поетеса Ивет Добромирова: „Тъкмо ринех на прасето, този дзвер проклет, слушам – Ристю (от ДеБъ-то) пак не бил наред. Гъгнел глупости, тъпизми, разни дивотии, кой го слуша тоя охлюв, пълен с простотии? Той си мисли че на село само рупаме трева, но във скоро време всички ще му видиме гърба! То не може все да лапаш и да си такъв простак - все му другите виновни, той не бил хептен тъпак!“. Епохално, значимо, възхитително! Браво на Ивет!
01.08.2020 22:15 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още