Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ивет Добромирова с поредна излагация: Днес било ден на мемориала на жертвите на комунизма в Белене

Мрежата

Ивет Добромирова с поредна излагация: Днес било ден на мемориала на жертвите на комунизма в Белене

Снимка:

„Минавам само да попитам: Колко пъти Бойко Борисов е бил на днешния ден на мемориала на жертвите на комунизма в Белене? Не се заяждам. Наистина питам.“ Това написа в профила си във Фейсбук Ивет Добромирова.

„На Белене на мемориала денят е през февруари. Днес е европейски ден на възпоминание на жертвите на тоталитарните режими“, отговори ѝ мъж под статуса.

Добромирова обаче не коригира написаното, а заяви, че „въпросът търпял развитие“. „На някоя от тези дати бил ли е Борисов на мемориала в Белене?“, попита тя.

 

Минавам само да попитам: Колко пъти Бойко Борисов е бил на днешния ден на мемориала на жертвите на комунизма в Белене? Не се заяждам. Наистина питам.

Публикувахте от Yvette Dobromirova в Неделя, 23 август 2020 г.  

Коментари (9)

Гражданин ТАЗИ ОТ КОЙ НАФТАЛИН Я ИЗВАДИХА????
ТЯ БИЛА ЛИ Е НА БЕЛЕНЕ ДА ПОДЧЕТВЕ ПАМЕТТА?????
НЕ СЕ ЗАЯЖДАЛА А КСКВО ПРАВИ СЪС ДЕЙСТВИЯТА СИ ИТ ТОЛКОВА ВРЕМЕ НАСАМ И ЧИЙ ИНТЕРВСИ ЗАЩИТАВА???
ВСЕКИ СЛУЧАЙ НЕ НА България и българския народ!
23.08.2020 16:06 / Отговор
Румяна Радева Драга госпожо , Вие като P.R. на олигарси , като Черепа , едва ли те чувала , че на остров "Персин " МЕМОРИАЛ няма , което е "камък в градината на "демократите - антикомунисти ". Борисов е бил там точно толкова пъти , колкото е бил Иван Костов. За сметка на това , Цецка Цачева , Цвета Краянчева , президентът Плевнелиев са преклонили глави ! Млъкни си инсинуацииите , чрез които се опитваш да прикриеш тотално невежество и политическа неграмотност
23.08.2020 16:10 / Отговор
Тартаковер Може да е така, г-жо Радева, но тези изброени от Вас, са били в редиците на партията създала концлагерите. Едва ли духовете на онези загинали страдалци там, ще се успокоят, че следовниците, или наследниците на онези престъпници, ще дойдат лицемерно да поставят няколко стръкчета цветя. Това е нечувана гавра, по-честно беше да не бяха направили нищо, вместо да се опитват да излъжат духовете на изгиналите там.
Ако някой убие Ваш близък, и после дойде да се покае с очевиден фалш на гроба му, дали бихте приели покаянието? Сигурен съм в отговора Ви, не си правете труда да завоалирате истината.
А сега може да пишете каквото си искате, да усуквате, оправдавате, обвинявате, все едно...
23.08.2020 17:05
До Тартаковер Защо пишете за този или онзи, които били в редиците на Партията, като това е вашата Партия?! И да не сте членували формално в нея, от това което четем от вас тук, вие сте си рафиниран безпартиен комунист, а такива и преди и сега са най-верните и надъхани те. И между другото - има хора, които и смъртта не ги смирява. Това са най-страшните хора на света! Вие си решете дали сте от тях или не...
23.08.2020 17:22
Киро Бизона Тараторчо, ама ти тук ли си, бре? Ами че директорът на лудницата се изтрепа да те търси, човекът! Свечерява се вече, а ти му се водиш по списък и на котлова храна! Айде, прибирай се бързо, че готвачките ще си тръгнат! Ще се напапкаш, санитарите ще ти направят няколко енергични клизми, че нещо си се запекъл на тия горещини, после хубавата ризка с дългите ръкавки и хайде в легълцето! Там може да си сънуваш на воля служебно правителство на Фигуранта и на крушовишката биволица!
23.08.2020 21:03
Тартаковер Не, уважаема. Никога не съм имал роднини свързани с тази партия, но такъв коментар показва зашеметяващ примитивизъм. Точно той показва бившия или настоящия комунист в най-лошия му вариант. Защото мисълта, "който не е с нас е против нас!" е основополагаща за хард-комуниста, независимо в какъв се е пребоядисал. Ако аз съм против ГЕРБ, то не означава че съм за БСП !!! Запомни го, намери един мой коментар хвалещ, или защитващ БСП и ще призная и ще се извиня. Не приемам тази шайка ГЕРБ, защото съсипа България за 11 години, направи я последна в Европа, опростачи я до дъно! Това съм написал неведнъж и вероятно някога си прочела това моето верую, но упорито дъвчеш една и съща дъвка.
Вероятно така е по-лесно, но не те извисява интелектуално. Запомни го. Има достатъчно едноклетъчни тук.
23.08.2020 17:42 / Отговор
Тартаковер Още нещо, с което ще завърша коментарите си под тази публикация. Когато написах първия си коментар, не бях погледнал друго от фейсбук, публикувано също тук. Онова от Цвета Кирилова.- "Не може крадец да почита светец!" . Точно така, това изречение напълно илюстрира коментара ми, при това казано кратко и ясно.
23.08.2020 17:53
До Тартаковер Няма да споря кой каква дъвка дъвче, то е видно от коментарите тук. И е ясно кой ще дойде на власт, когато падне ГЕРБ, нали?! Защо да защитавате БСП, като те са на ход?! А някои от нас не са късопаметни и помнят и от преди последните 11 години. И се надяват миналото да не се повтори. Бъдете жив и здрав, добре се справяте тук, ще ви похвалят...
23.08.2020 18:00
Ама разбира се! Хехехе, как няма да го похвалят Тараторчо Савушкин, президента не може да не го закичи с някое медалче за вярна служба...
23.08.2020 18:29

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още