Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Иво Дошев с опит да разговаря Хаджигенов. Неуспешен

Мрежата

Иво Дошев с опит да разговаря Хаджигенов. Неуспешен

С неуспешен опит за разговор с Николай Хаджигенов се похвали Иво Дошев.

Дошев е „черен“ на протестиращите откакто си позволи да покаже как момче беше свалено от сцената на протеста, след като поиска оставката и на Радев – освен тези на Борисов и Гешев.

Момче си позволи от площада са иска оставката и на Радев, взеха му микрофона и го изгониха

Дошев анонсира интервюто си във Фейсбук.

„Дългоочакваното интервю с последната третинка от „Отровно трио”, иначе спокойният и като цяло уверен пред журналисти в телевизионни студия, острият и хапещ език на българската адвокатура, саркастичният майстор на бързата мисъл, един от редовните гости на Слави, флагманът на борбата срещу MAFIQTA, Отровният Адвокат Николааай Хаджигенов!“, обяви Дошев.

Самото видео е уловило кратко обикаляне по площада, надменно отбягване на въпроси и обвинения, че питащият бил на ниво „кафява медия“.

Отровният Хаджигенов завърши силно с: „Аз не съм тук да ви правя кефа!“ и изблъска телефона на Дошев.  


Коментари (3)

Български офицер Абе Червено БРП /к/ - БКП - БСП Русофилско мекеренце , запали ли се България първо такива като теб ще висят по стълбовете с главите надолу .....!!!
31.07.2020 11:32 / Отговор
Български офицер Абе Червено БРП /к/ - БКП - БСП Русофилско-ПУТИНСКО мекеренце , запали ли се България първо такива като теб ще висят по стълбовете с главите надолу .....!!!
31.07.2020 12:04 / Отговор
Маркос Иво Дошев ни е добре известен.Той е един противен човек отявлен предател на всичко Българско. Човек на Росен Плевнелиев. Така, че неговите нагласени интрвюта изобщо не ни интересуват.
09.09.2020 12:06 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още