Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Иво Христов – След „дебили“ и „инфантили“ нарече българите „интелектуални бройлери“

Мрежата

Иво Христов – След „дебили“ и „инфантили“ нарече българите „интелектуални бройлери“

Иво Христов – След дебили и инфантили нарече българите интелектуални бройлери - Tribune.bg
Снимка:

Червеният депутат Иво Христов отново скандализира с изказване.

След като нарече преди години българите „дебили“, а преди седмица „Инфантили“ той удари дъното в интервю за бургаския Канал 0, съобщи във Фейсбук политологът Антон Тодоров.

Експертът написа: "Според проф. Иво „80 % дебили и инфантили“ Христов, Вие, да, да, точно ти, ти, ти и още милиони българи освен „дебили“ и „инфантили“, сте и „ИНТЕЛЕКТУАЛНИ БРОЙЛЕРИ“!"

В интервюто червеният депутат заявява: Като гледам огромна част от заобикалящите ни хора нито знаят, нито разбират. В този смисъл те са някакви интелектуални бройлери. Такива са нужни. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

Stefan С прискърбие, трябва да призная правотата в думите на професора.

Аз обичам нашенци, спогаждам се с богати и бедни, учени и прости, глупави и умни, горделиви и смирени, вярващи и откровени атеисти. Но това е, защото не съм враг. Ако имах зли намерения, нашенци са благодатна почва за реализация на пъклени планове. От Ало измами, до тежки манипулации на избори, зарибяване с лъже доктрини, заблуди от всяко естество.

Не знам защо е така. Но думите на професора са факт, сравним с твърденията на големия Иван Хаджийски.

Само забележете, как прибързано се цупят, без да вникнат на молекула в изразяването на професора.

Такъв му е темпераментът, бре.
Едно да изпсува Стоичков, съвсем друго възпитателката на децата в яслите.

Иде ми да възкликна, като сте така умни, къде ви е щастието?
16.10.2020 09:48 / Отговор
Z Тук въпросът е за правото да сочиш другите с пръст и да раздаваш епитети, драги Стефане. От професова, като от учен човек, се очаква да има добре изграден словесен самоконтрол, а той няма. Проява на невъзпитание и лош вкус е да хулиш другите нороди, но е инфантилно е да хулиш собствения си народ, както и да изглежда той в собствените ти очи. За това иде реч, за правилното публично поведение, но професор Христов май води титанична битка със собственото си его, убеден, че той самият е интелектуален великан. Дали е така? Нека всеки сам прецени за себе си. Аз, лично, не се обиждам от квалификациите му, защото не ценя мнението му.
16.10.2020 10:05
Stefan Прав сте, би било добре да е по-обран в изразите си. Но пък тогава не би бил така чуваем. Подозирам, че допуска умишлено тази провокация, разбира се, не съм сигурен.
Благодаря, че писахте!
16.10.2020 10:33 / Отговор
БиДжий Напълно съм съгласен. Това е провокативен начин да се инициира верижна реакция от мнения. Не виждам обаче желание за такъв. Напротив, всеки се чувства Лично засегнат, обиден. Или свива знамето, или отговаря в неговия стил. Много "дебилно" наистина.
16.10.2020 23:48
!!! Професорът има същото право, като каруцаря, да изразява мнението си. Начинът по който прави е личен избор с оглед възприятията на хората, към които то е отправено.
16.10.2020 11:52 / Отговор
Марчето Каруцарите не са депутати и не ги канят по разни ТВ предавания .... Така, че самият "професор" е инфантилен дебил и интелектуален бройлер
16.10.2020 15:10
Тартаковер Странно !? Случайно погледнах тази публикация, защото както съм споменавал, не съм фен на БСП, а този професор ми беше интересен, но в последствие установих, че както пише коментиращият "Z", води титанична борба с егото си. Но започнах със странно, защото ме изненада възпитания и смислен начин на коментиране в тази медия. За първи път го установявам, обикновено тук се подвизават "интелектуалци" като Киро Бизона, Анастас, кецо, пецо...и т.н, При тях най-интелигентния коментар в този случай би бил : Бах ти откачалката е тоя...
16.10.2020 16:42 / Отговор
Млад меринджей Аха... и народът на златотърсачките, мошениците, евтините проститутки, дебеловратите кухочерепни батки, гробарите, бесепарите, крадците, чалгарите, лентяите, дебелаците, депесарите... се обиди?!
Ай, не думай!
16.10.2020 19:24 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети