Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Иво Мирчев и Николай Христов съдят режисьора Виктор Димчев

Мрежата

Иво Мирчев и Николай Христов съдят режисьора Виктор Димчев

Депутатите от ДБ Иво Мирчев и Николай Христов съдят режисьора Виктор Димчев. А причината е  „остро мнение към действията им на депутати“.

Ето и публикацията на страницата във Фейсбук на режисьора, фотограф и тв продуцент Виктор Димчев:

„Съвсем официално - другарите депутати Иво Мирчев и Ники Христов от ДБ ме съдят, защото имам остро мнение към техните действия като народни представители.

Разбира се, използван е дребен повод, който зловещо е засегнал уважаемите народни представители и те искат съвсем малко пари от мен към техните заплати.

По подобен начин се опитват да затворят устите на множество други неудобни журналисти, с правилни или дълбоко погрешни аргументи, но задължително в опит да бъде спряно свободното слово.

По-куриозното е, че единият от двамата правораздаватели ме е псувал на майка, публично, заради което беше изхвърлен от една работна група преди време, от един сегашен столичен районен кмет, а другият се е опитвал да откупи правата върху мои снимки, които ползва без заплащане, а аз исках просто да спре да го прави.

Не се оплаквам, парите не са големи и ако майка ми не претърпя току-що скъпа и напрегната операция на гръбнака, надали бих обърнал внимание на случая, извън това да си намеря адвокат по темата.

Жалки сте.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още