Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Използването на снимки на деца за политически цели, прерасна в употреба за сваляне от власт

Мрежата

Използването на снимки на деца за политически цели, прерасна в употреба за сваляне от власт

Снимка:

„Педофрастията (използването на снимки на деца за политически цели) прерасна в ананкофрастия. Използване на инвалиди за сваляне от власт. Интересни аналогии с BLM.“ Това написа в профила си във Фейсбук психиатърът доктор Любомир Канов.

Коментарът му идва след вчерашните сцени в Народното събрание, където протестиращите Мая Манолова и представители на „Системата ни убива“ влязоха с младеж, който е с увреждания, а после не пожелаха да напуснат сградата.

Това не са първите снимки на Манолова в този дух. Преди време тя дори седна в инвалидна количка, за да бъде снимана в акция, чиято цел беше да покаже трудно придвижване в града.

„Много трудно е да се гледа глупецът Минеков как нагло усмърдява всеки опит да разкаже истината за това кой им плаща на тези тримцата, какъв е бил баща му по времето на Живков, как и от какво са живяли при комунизма, и от какво “изкуство”, и кой го заплашва, заради неговата гражданска “доблест”. Не иска да каже кой е мафията. Загадъчно заплашителен лицев израз. Високомерно, нахално излъчване, гарнирано с жалостен поглед на жертва и глас на възмутена невинност. От такива хора на човек му става срамно да се нарече българин и започва да изпитва омерзение към това откъде се пръкват такива индивиди. Национална интелигенция? Хора на изкуството? Лидери на народа? Боже, упази!“, пише още по темата за протестите доктор Канов.

 

Педофрастията (използването на снимки на деца за политически цели) прерастна в ананкофрастия. Изпозване на инвалиди за сваляне от власт. Интересни аналогии с BLM.

Публикувахте от Lubo Kanov в Сряда, 16 септември 2020 г.

Много трудно е да се гледа глупецът Минеков как нагло усмърдява всеки опит да разкаже истината за това кой им плаща на...

Публикувахте от Lubo Kanov в Вторник, 15 септември 2020 г.  

Коментари (3)

Жанет ПРОКЛЕТА БЪДИ фалшификаторке , комунистическа ПАЧАВРО Галева/Божкова!!! Бог ще те накаже и то много скоро , заради педераските ти изпълнения, развращавайки дори децата-наказани от Бога, заради твоите ПСИХИЧНИ ПРОБЛЕМИ, намествай си памперса, че се ИЗЛАГАШ !!!
17.09.2020 14:47 / Отговор
кесо Няма низост която комунист да не е готов да извърши и Мая Конопа и нейните червени истерички го доказват всеки път кога се появят на бял свят.
17.09.2020 17:30 / Отговор
Майка Тази жена е чудовище!!!
18.09.2020 11:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още