Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Как „безсмъртните“ се опитват да лъжат, за да влязат в Кипър

Мрежата

Как „безсмъртните“ се опитват да лъжат, за да влязат в Кипър

Как безсмъртните се опитват да лъжат, за да влязат в Кипър - Tribune.bg
Снимка:

Павел Пенчев, Фейсбук

Ще разкажа много накратко какво се случи след кацането ми в Кипър, където тази година реших да почивам. Страната има ясни правила за пристигане от България - негативен PCR тест и попълнена декларация онлайн.

Още в София от авиокомпанията съобщиха, че на борда се допускат само пътуващи, които имат такъв тест, но търговския интерес в случая им беше всички да пътуват, затова на доверие само с питане “Имате ли тест?” се влизаше в самолета. Всички казваха, че имат тест и всичко е точно.

При кацане кипърските власти разпоредиха на екипажа да пуснат от самолета само пътници с PCR тест... и половината самолет изведнъж остана по местата си. Същите, които в София излъгаха, че имат тест. Голям срам (от тези сънародници). Какво им се случи? Автобус ги чакаше до самолета да ги откара да им направят тест и да ги настанят в хотел, в който да изчакат 1-2 дни излизането на резултатите. Всичко това за сметка на пътниците.

Да, понякога да си Ганьо излиза скъпо... Това са същите дебили, които не вярват, че има вирус. Същите, които смятат, че са безсмъртни, същите, които силно вярват, че за тях няма правила. Ами правила има. Последици също. 


Коментари (3)

Тартаковер Абсолютно съм съгласен с автора !
04.07.2020 21:35 / Отговор
кесо Подобни тарикатлъци се вредни не само за вашето здраве, но и за вашите джобове, олигофрени!
05.07.2020 09:02 / Отговор
Мирко Нема да се променим
06.07.2020 21:20 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати