Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Как би изглеждал статус на “богинята” Миролюба Бенатова през юни 2020?

Мрежата

Как би изглеждал статус на “богинята” Миролюба Бенатова през юни 2020?

Как би изглеждал статус на богинята Миролюба Бенатова през юни 2020? - Tribune.bg
Снимка:

Тази масирана и всестранна атака по Бойко Борисов започва да ме кара да мисля, че може би наистина е посегнал на нещо, скъпо за онова, което за краткост наричаме задкулисие. Щом опряха до някакви размазани кадри от спалнята му, които да докажат, че е похотлив, явно друго не намират. И не са го купили. 

По този начин трябваше да изглежда статусът на една от „богините” Миролюба  Бенатова през 2020г., когато в медийното пространство се разпространяваха снимки на тогавашния премиер Борисов за които се установи, че  има  манипулации.

Припомняме, че Миролюба Бенатова  влезе в пламенна защита на премиера Кирил Петков след като в публичното пространство бе публикувано скандално видео на което  се вижда как Петков и Бориславова се усамотяват в апартамент.

„Тази масирана и всестранна атака по Кирил Петков  започва да ме кара да мисля, че може би наистина е посегнал на нещо, скъпо за онова, което за краткост наричаме задкулисие. Щом опряха до някакви размазани кадри от спалнята му, които да докажат, че е похотлив, явно друго не намират. И не са го купили”, написа Бенатова във Фейсбук профила си.

Миролюба БенатоваМиролюба Бенатова

 

*През юни 2020 бяха публикуване снимки от спалнята на тогавашния министър-председател Бойко Борисов


Топ новини

виж още
Актуална тема