Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Как паднахме в класацията за корупция? Управлява ни несъществуваща партия без държавен бюджет

Мрежата

Как паднахме в класацията за корупция? Управлява ни несъществуваща партия без държавен бюджет

Как паднахме в класацията за корупция? Управлява ни несъществуваща партия без държавен бюджет - Tribune.bg
Снимка:

Борислав Цеков

През 2021 г., когато още през април беше сменена властта, уж за да има борба с корупцията, България още повече е влошила корупционния си индекс, измерван от международната организация „Трансперънси интернешънъл“.  От 76-то сме се свлекли на 78-мо място от общо 180 държави, включени в индекса. ПроНЯМА.

Соня Колтуклиева

Защо така, бе, другари?! Нали революцията на вдигнатите юмруци победи; нали Кирил и Асен обявиха, че 8-те милиарда лева, откраднати преди - вече са в хазната; нали възвестиха края на корупцията?!

И, не щеш ли, любимото на жълтопаветниците НПО обяви, че България пада надолу в класацията за “усещане за корупция”. Не мога да повярвам! Нали лошите си отидоха на 10 май 2021 г. и дойдоха добрите. Не просто добрите - а почтените. Пер-фек-тни-те! Звучи малко като фейк, но нейсе.

Виктор Димчев

Невероятно е, че година и половина след яростните антиправителствени протести, които де факто блокираха България през 2020-та, след 9 месеца управление на прогресивните сили, България всъщност "пада" в една от престижните класации за "усещането за корупция".

Ако се чудите защо България вместо да качва места в тази класация, след като революцията победи, може би е добре да отбележите, че сме управлявани без годишен бюджет от  несъществуваща партия, подкрепена от част от местните олигарси, при това такива, откраднали милиарди през банки, талончета и какво ли не.

Почтено ми е.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети