Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Как ще е при „Ниновизма”?

Мрежата

Как ще е при „Ниновизма”?

Снимка:

*художествен текст от Мрежата

Стан Додов

България 2027 г. От вече две години начело на държавата е своеобразна военна хунта начело с Румен Радев и Корнелия Нинова, понеже демокрацията ни отне вече достатъчно. „Визия за България“ е трансформирана в нова конституция, а Конституционният съд е разпуснат по обвинение в нетрадиционни ценности. С указ от септември 2026 г. официалната доктрина в страната става ниновизъм, взимаща най-доброто от сталинизма (без Ленин) и щрасеризма (без юдеомасонския заговор).

Световният джендър заговор е окончателно сразен чрез принципа на социализъм в едно семейство – тате носи, мама меси, децата ходят на килийно училище, а всички заедно притежават средствата за възпроизводство на мама.

По предложение до Консервативно-левия национал (председателстван към този момент от Виктор Орбан) Корнелия Нинова е обявена за единствената жена, която не е в кухнята и може да спре да ражда, и съответно е по съвместителство баща на нацията.

Иначе откъм устройство цялата държавната машина е брутално ефективна. В Изпълнителното бюро Радев се занимава с дипломацията и контакта с гражданите от своята резиденция на връх Шипка, Корнелия Нинова – с българщината, въпросите от общо естество и окончателните решения от своя кабинет в ремонтираната кула на връх Бузлуджа (останалата част от сградата все още се руши), Михаил Мирчев е ангажиран с образованието и иновациите в диктатурата, а акад. Иво Христов отговаря за демографската политика с приоритет агитпроп и вяра в бъдещето.

Цялото останало Позитано се е пренесло на Княз Александър I №1, залата е претапицирана в червено и въпреки новата форма на управление, всички депутати съвестно ходят на работа и гласуват против, за да се поддържа жив духа в партията. Останалата част от управленската структура и нейните лица е решена, но все още не е обнародвана.

Въпреки че голяма част от спомнящите си го са починали още в пандемията от 2020-22, хората са убедени, че живеят катопобайтошововреме. Престъпност няма, защото милионите бежанци, с които Европа ни заливаше някога, са вече до един върнати, откъдето са дошли, а ромите са вече естествено претопени от плодовитостта на българската жена. Животът тече спокойно и всички етнически българи от мъжки пол ходят на море през лятото. В свободното си време жените организират кръжоци по ниновизъм – четения на фейсбук статуси на другарката Нинова, съчетани с месене на питка и приготвяне на тиквеник.  


Коментари (15)

мда Комунизмът и левия популизъм го върнаха и затвърдиха шайката ГЕРБ. Борисов и Пеевски използваш Нинова за фалшива опозиция, за да палши гаргите, че уж ще върне нещо, което и в момента го виждаме. Това е.
07.03.2021 11:40 / Отговор
мда що ли още ви търпим да вмирисвате въздуха в БГ.
07.03.2021 21:28
Мда, Хайде иди да ти напишат нещо друго, че с "опорката" Пеевски-Борисов стана лепкаво досаден! Ако идеята ти , е да вмиришеш форума преди да се е изказал някой по-нормално, надали ще постигнеш успех! Само отвращение!
07.03.2021 12:13 / Отговор
В Последният печели преди време имаше следния въпрос "Как се нарича профил, който е създаден за да дразни останалите и да разпространява дезинформация" Отговорът беше - трол. Ние като не искаме да се дразним и да бъдем дезинформирани такива като първия "мда", още "хаха", ":)", тъжно, мъжно и подобни ги прескачаме като екскремент на тротоара и не ги четем. Дори да ги спрат тук, ще ги срещнете на още хиляда места. Използват стандартни словосъчетания срещу ГЕРБ, мернете ли ги да ви светва сигнална лампа. Така ще леят пот напразно.
07.03.2021 12:41 / Отговор
aahasfer курнела е поредното коварство на злодея Иван КостоФ!!!Тя е негово чедо,внедрено да разбие този политически диамант,този бисер на световната политическа мисъл,а именно бкп-бсп!Долу ръцете от другарката нинова,може да си ги слагате само на задника и с единствената цел да я тласкате нагоре,нагоре и все нагоре!
07.03.2021 13:40 / Отговор
Мъка Изокало се момчето Додов. Ама що ли му трябвало...
07.03.2021 17:31 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още