Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Какво казва астрологията за балотажа в София?

Мрежата

Какво казва астрологията за балотажа в София?

Какво казва астрологията за балотажа в София? - Tribune.bg
Снимка:

astrobg, Фейсбук

БАЛОТАЖЪТ в НЕДЕЛЯ между Й. Фандъкова и М.Манолова за кметския стол в София

За изборите на 27 октомври изнесох качествата на двете кандидатки, като упоменах че ще има балотаж. Сега използвам хорарна карта за да видим, коя от двете има превес. Това е карта, която е съставена при зададен въпрос и няма нищо общо с рождените показатели.

Астрологичната карта е разделена на 12 части, наречени домове. Госпожа Фандъкова е представена от седми дом – знака Везни с управляваща планета Венера. Госпожа М.Манолова е представена от първи дом – знака Овен и планета Марс. От картата виждаме, че Луната е имала последен аспект със стационарен Меркурий. Няма да има активност на тези избори в сравнение с предишната неделя. Управляващата планета на госпожа М. Манолова е в полето на г-жа Й Фандъкова и сключва добър аспект с управителя на 10-ти дом на Й.Фандъкова - активност и публичност, след което ще осъществи аспект и с добротвореца Юпитер. А Слънцето от полето на г-жа Фандъкова пък ще осъществи аспект със Сатурн. Меркурий ще стане ретрограден и в денят на изборите ще премине през Венера. Добри астрологични показатели за победа на г-жа Й.Фандъкова. Възвръщане на поста и позициите й.

Докато управляващата планета Марс на Мая Манолова е в полето на г-жа Й. Фандъкова, тя ще осъществи напрегнат аспект с Плутон в неин 10-и дом и никакъв със Сатурн. Тя има популярността, но няма да получи необходимата поддръжка, за да спечели, поради невъзможността да надмине необходимия брой гласове. Много хора ще се откажат този път да дадат своя глас, особено тези, които са подкрепяли други кандидати. Слънцето ще сключи и добър аспект с кармичните Лунни възли. Така че госпожа Й.Фандъкова ще получи стабилната си подкрепа от нейната партия ГЕРБ и добра астрологична предпоставка за победа.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати