Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Какво свързва сестра Галева, Димитър Делчев, Андрей Делчев и Корнела?

Мрежата

Какво свързва сестра Галева, Димитър Делчев, Андрей Делчев и Корнела?

Какво свързва сестра Галева, Димитър Делчев, Андрей Делчев и Корнела? - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Антон Тодоров

Какво свързва сестра Галева, Димитър Делчев, Андрей Делчев и Корнела? Приватизационни мушенгии, разбира се!

Особено близък партньор на Корнела в РМД-то приватизирало „Техноимпекс“ е бащата на подкрепящия сестра Галева председател на ДБГ Димитър Делчев - Андрей Делчев. Да припомня - "дясната" партия ДБГ е създадена от снахата на Политбюро Кунева. А сега да видим кой кой е от останалите!

Вижте какво показват документите:

1. На 23 октомври 1998 г. се провежда учредителното събрание на работническо-мениджърското дружество (РМД) „Техноимпекс-98“ АД, което от висши седесарски фактори е решено, че трябва да приватизира външнотърговското дружество „Техноимпекс“. Да го приватизира, както вече знаете много добре, като за „наши хора“. Председател на учредителното събрание на РМД-то, удостоен с голямо доверие както от седесарските гаулайтери по това време, така и от другарката Нинова, е другарят Андрей Делчев. По това време той е управител на „Евролекс-България“ ООД и очевидно не случайно е избран на тази важна позиция.

2. Два месеца по-късно, на 29 декември 1998 г. в сградата на Министерството на търговията и туризма, се провеждат преговори с потенциалния купувач на 67 % от акциите на „Техноимпекс“ ЕАД-гр. София. Комисията на министерството се оглавява от Христо Михайловски, с прякор „Зетя“, защото той е зет на тогавашния председател на НС и втори по властови възможности в СДС Йордан Соколов (в миналото си съветник в Държавния съвет на Народна република България).

Потенциалният купувач се представлява от другарката (тогава безпартийна седесарка и г-жа) Корнелия Нинова-изпълнителен директор на РМД „Техноимпекс-98“ АД, г-н Андрей Делчев и г-жа Стойка Куртева. Андрей Делчев рамо до рамо с Корнелия Нинова води преговорите за тази сделка, която две години по-късно ще бъде описана в официална книга на НС на БСП, анализираща дивата корупция по времето на Иван Костов и СДС като „съмнителна сива сделка“. Меко казано, мнооого меко казано! Ето, имаме документите, които доказват всичко това.

3. Минават шест години – Андрей Делчев е особено доверен юрист на другарката Нинова и затова е избран за пълномощник и адвокат на РМД-то, спрямо което Агенцията за следприватизационен контрол води дело за неизпълнени клаузи от приватизационния договор. Другарката Нинова скоро ще стане зам.-министър, взела си е своето от сделката, скоро ще продаде и акциите си за 65 000 лв. Андрей Делчев – също си е взел своето.

4. Днес другарят Андрей Делчев е въшкав с кинти от петрол и газ, синята баронеса с червено сърце Корнела е въшкава с пари от приватизации и Булгартабац-и, синчето Делчево се готви да намаже филията покрай Галевица, а другарката Кунева е съветник в Брюксел и Страсбург.

Както се казва - ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ УРЕДЕНИ!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ ТОНЧО „ШАЙКАТА“ ...ПО-ИЗВЕСТЕН КАТО АГЕНТ „РУДОЛФ“ ЗА ПОЖАРНИКАРА „БУДА“ ☭

https://www.facebook.com/as.asov/videos/10203157756821075/
21.08.2019 20:08 / Отговор
КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ Има една ЖЕНИЦА в нашия злочест Преход, която вече е МИЛИАРДЕРКА - ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА - БИВШАТА (А МОЖЕ БИ НЕ Е БИВША) ЛЮБОВНИЦА НА ПОЖАРНИКАРА "БУДА". За нея не се споменава нийде нищо. Пълно мълчание, все едно, че я няма. А я има. И то как – ИМА БАНКА, ИМА КУРОРТА ПАМПОРОВО, ИМА ЗАВОДИ, ИМА БУРГАСКОТО ПРИСТАНИЩЕ…Просто питам – кога великата ни спецпрокуратура ще се зарови в делата финансови и бизнес на ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА. Надеждата ни е, че ще я подхване румънската прокурорка , ако стане прокурор на ЕС. Тогава над нея ПАК ЛИ ЩЕ има чадър. Просто питам – как така, с чия помощ, сама ли, кой я закриля тази крехка женица, та натрупа милиарди?
21.08.2019 21:53 / Отговор
Рокенрола Има много интересни неща около тази завера. Важното е, че няма да им се получи. Самата Мая не знае в какво се забърква. Както и тези от Смеси София. Едно е да плючеш и да се занимаваш с едно нещо друго е с 50 и да управляваш сложна и огромна община като София.
22.08.2019 10:36 / Отговор
Пъщарнак Делчев е изключително влюбен в Манолова. Тя имала огромен колан, с който го правела много щастлив.
22.08.2019 10:42 / Отговор
Чочко Оооооооо,Курчето за Бсп се събуди,умен кон е!Курчо,пише се ПОЖАРНИКАРЯЯЯ!
28.08.2019 20:29 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети