Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Калина Андролова: Ако не въвеждат локдаун – протестират, ако въвеждат – пак

Мрежата

Калина Андролова: Ако не въвеждат локдаун – протестират, ако въвеждат – пак

Снимка:

 От Фейсбук профила на журналиста Калина Андролова:

 Ако не въвеждат локдаун – протестират, ако въвеждат – пак протестират. "Интелигентна" работа е тяхната, верният път никога не е един. Ами ако правителството не приеме мерките? Поне да изчакат до петък.  


Коментари (4)

Stefan Много точно. Това е тъкмо тъпа казармена простотия.
В армията, когато си новобранец, идва стар войник и те пита:
- Ебаваш ли стария?
Казваш:
- Не.
И се почва театрално гримасничене от страна на стария:
- О, аз съм грозен, с бастун, без зъби, старчески тремор ..

Казваш: - Да.
И се запява на нов глас:
- О, ти искаш да изклецаш стария на плаца, публично да ме унижиш. Кир смотана, все още бира пикаеш, а искаш да изчукаш стария?
Или както припомни Михайлов другата класическа идиотия: Защо си със шапка, Защо си без шапка?
---

На протестиращата сган няма как са угоди. Искат НЕЗАКОННО, без избори, да сменят премиер и прокурор, палейки слама под краката на живи хора.
Добре де, нали така ме обиждат мен, който ги ненавиждам? Имат се за нови. А са същите пост соц отрепки от последните 30 години. Нали ги видяхме, бъткат сричайки Йес пред чиновниците в ЕС, а народа кучета го яли.
24.11.2020 09:46 / Отговор
Stefan Борисов, макар в менгеме, барем е печен и супер готин.

Какво искат, да ми олеперат ученоглав песоглавец с 3 магистратури, който се чуди що куца, без да забелязва, че с единия крак движи по тротоара, а с другия по платното? Толкова са отнесени значи, интелект на талази ги дави.
Мерси.
Не съм подавал глас за ГЕРБ, но протестиращата сган ме направи симпатизант. И май не съм единствен.

А вие, прекрасна, много добре сте описвала на няколко пъти механизма на цветните революции. Една кола кресльовци карат медиите да се чувстват виновни и ги задължават да отразяват чекиджийските им изстъпления по мегданите. Днес това дава резултат, уви. Стигна се до там, репортерка да каже, че е на мястото на велико народно въстание, но все още хората ги няма, и ще дойдат.

Ако не беха трагични, щях да се хиля на висок глас. Това са много болни люде.
24.11.2020 09:48
коментар Въпроса на тия които си играят на ""опозиция"" в кавички е да се заяждат абсолютно за всичко, за каквото си помислиш!Те са като приказката за заека който отива при животните от гората с шапка и, те го питат защо е с шапка!Следващия път като отива при тях е без шапка и, те го питат защо е без шапка!Та така, играят си на ""опозиция"" в кавички и, казват, че само те единствени вършат работа!А истината е друга!
Другарите са абсолютно некадърни и, не знаят какво ново да измислят, не знаят какво трябва да се прави в Парламента и, извън него!Виж ако е за крадене, за произвеждане на фалшиви простащини, там са просто ненадминати и, никой не може да ги изпревари в производството на фалшификации!
24.11.2020 10:28 / Отговор
А другарите мафиоти от Герб, воля, и патриотите, каква работа вършат? Създават хаос, съсипаха всичко, окрадоха всичко, лъжат за всичко.
24.11.2020 12:44

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още