Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Калина Андролова: БСП падна в капана на женски лични емоции и персонални характеропатии

Мрежата

Калина Андролова: БСП падна в капана на женски лични емоции и персонални характеропатии

Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова:

Готина снимка. Членове на БСП напускат партията заради Нинова, но придворните пак продължават да говорят, че няма разпад. Нинова я инсталираха да управлява най-сложната партия. Трябваше кукловодите й да пресметнат не само личния си интерес, но и управленските и комуникационни качества на госпожата. Нека берат плодовете на грешката си. Където цари умствен дефицит, всичко се разпада. Защото схемаджийството не е достатъчно съзидателен инструмент в дългосрочен план. БСП падна в капана на женски лични емоции и персонални характеропатии. Жалка история!  

 


Коментари (4)

БГ По принцип, тази продажна партия си назначава лидер с одобрението отвън! Щом Р.Овч. стои зад нея ,другите трябва да стоят мирно! Тя и затова е толкова нагла и безцеремонна!
17.10.2020 17:29 / Отговор
Иво Помня на метежите на бсп и черепа тримата им глупаци като носеха ковчег!Е тоя ковчег явно е бил за бсп ама тогава мълчаха!
17.10.2020 19:49
stefan Съвършена! Друга дума няма. За каквото и да пише Андролова, прави го съвършено. Тавтологията е умишлена, за да подчертая нейното съвършено мислене.
Обичаме я, които я харесваме, но и като мн умна, има легион врагове, с които се справя супер. Жива да е и мн щастлива.
18.10.2020 09:53 / Отговор
stefan Съжалявам, че не взех отночение по темата, мълчанието ми не е отговор, просто съм яко тъп и не зацепвам маневрите в бсп, честно.
18.10.2020 09:55 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още