Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Калина Андролова: Не сме държава. Улична тълпа сме. Румен Радев най-после може да е разбрал какво направи

Мрежата

Калина Андролова: Не сме държава. Улична тълпа сме. Румен Радев най-после може да е разбрал какво направи

Калина Андролова: Не сме държава. Улична тълпа сме. Румен Радев най-после може да е разбрал какво направи - Tribune.bg
Снимка:
Калина Андролова

От Фейсбук профила на журналиста Калина Андролова

Михалев от ДБ от трибуната на парламента: "Чух, че искате да каните президента, ами защо не извикате направо Митрофанова!" Това се изговори във връзка с решението за изпращане на оръжия в Украйна. БСП искат да бъдат изслушани хора от висшия ръководен състав на армията и властта в ресора на отбраната.

Подобна девалвация на публичния дебат е абсолютно дъно. Едно непрестанно унижаване на институциите ни. За съжаление трябва да признаем, че Радев легитимира това говорене със своя юмрук и фразите за мафията. След това вкара в парламента клоуните на Мая Ма и артистите от ИТН, които затвърдиха уличния безобразен говор, като форма уж на съпротива срещу статуквото, а всъщност легализираха жаргона и евтиното словослагане срещу протокола, правилата и нормалността.

Не сме държава. Улична тълпа сме. Радев най-после може и да е разбрал какво всъщност направи. Разгради политическата нормалност! Можеше да постигне детронирането на ГЕРБ и по друг, много по-елегантен начин. Ама Копринков тези неща не ги разбира, то сложните стратегии за контрол върху масите и лавиране между посолствата не са като управление на шкембе-чорбата в село Труд.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати