Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Калина Андролова: Радев стои в основата на погромената ни държава

Мрежата

Калина Андролова: Радев стои в основата на погромената ни държава

Калина Андролова: Радев стои в основата на погромената ни държава - Tribune.bg
Снимка:

Радев стои в основата на погромената ни държава, фалшифицира изборите, няма ли да обясни пред обществото каква е схемата, възмущава се пред afera.bg журналистката Калина Андролова след изтеклия запис от Националния съвет на "Продължаваме промяната"/ПП/,в който става ясно, че на изборите са правили "ала-бала" с президента.

Ето и пълният текст на коментара:

„Славито Василев обяснява, че МВР, което се „държи“ от служебния кабинет, най-добре гарантирало честността на изборите. А какво стана с „ние сме 7% до 10% заедно с ДБ, заедно с всичко, но направихме една схема през последните две години с президента, ала-бала.“

Президентът няма ли да обясни пред обществото каква е СХЕМАТА?

„Умникът“ Радев е участвал в обездържавяването на родината ни с лансирането на проекта ПП, инсталирайки неграмотни безродници неспособни да управляват.

Радев фалшифицира изборите, за да наложи схемата за преформатиране на политическата структура на България, хаотизирайки я за безмозъчни решения.

Радев стои в основата на погромената държава и сега се опитва да се измъкне, както винаги, представяйки се за „стабилния“ държавник.

Няма такава свръхнаглост!“


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети