Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Калина Андролова: Тук нашите полицаи в момента са едни дружелюбни сладури…

Мрежата

Калина Андролова: Тук нашите полицаи в момента са едни дружелюбни сладури…

Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова

Протестър изкъртил знака, хвърлил го срещу полицаите, тълпата ги замервала с бутилки и какво ли не, крещели срещу полицията (ама не си спомнят какво, явно не са поетични фрази от Милтън или Блейк) и после недоволстват, че полицаите ги завлекли зад колоните!

Изобщо някое от тези деца знае ли какво включва силовият "каталог" на полицаите и частите за борба с безредиците?! Как са обучени и пр.

Знае ли какво означава наистина да се разгърнат такива специални звена срещу тях, както това се случва в много други държави...

Тук нашите полицаи в момента са едни дружелюбни сладури, които изобщо не са ядосани. Просто съвсем възпитано реагират на бутилките и псувните...  


Коментари (3)

Мила А защо са изпратени полицаите срещу протестиращите, като са толкова дружелюбни? Защо са въоръжени? Защо бият? Защо, велика "журналистке"?
19.07.2020 21:46 / Отговор
ДА!!! Не манипулирай! След като и в присъствието на полицаи гаменчетата от протеста са толкова агресивни, какво остава да няма и полицаи! Всички видяхме как чупят врати и прозорци на парламента и коли, как палят факли, димки, монтират бесилки! Манипулаторке, полицаите трябва да пазят огромното непротестиращо мнозинство, тероризирано от подстрекаваните от отровното трио лумпени!!!
19.07.2020 22:40
На Мила в... Скъпа ми,Мила!Искрено ти пожелавам да си на протест без полиция,но с мозък.Ти сега правиш обратното.
19.07.2020 23:13

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още