Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Калина Андролова за Васил Терзиев: Хахах, човекът е спестявал от закуски…

Мрежата

Калина Андролова за Васил Терзиев: Хахах, човекът е спестявал от закуски…

Калина Андролова за Васил Терзиев: Хахах, човекът е спестявал от закуски… - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова

Васил Терзиев: „Фирмата ни е основана с наши лични спестявания!“

Хахах, човекът е спестявал от закуските си. Дават му ДС-арите 5 лева, и той спестява 3 лева. Купува една ябълка, излъсква я, продава я, после купува две ябълки и така. Човекът е престанал да прави разлика между реалност и фантазна надстройка на изходните факти.

Има класически фотогенична визия за политически маркетинг, в най-добрите американски традиции. Хибридчиците добре са го подбрали, определено се прицелват дългосрочно! Иначе, кандидатурата му от страна точно на ПП/ДБ може да се обясни само от американския социолог Джоузеф Овертон - как да легализираш всяка идея, която изначално изглежда немислима.

Псевдоаристокрацията на комунистическата държава от 80-те лансира днес своите синчета. Няма лошо, стига да са умни. Но нека не ни разказват, че са спестявали, че са гладували и са износвали дрехите на по-големите си братчета и сестричета, и именно така са създали своя бизнес! Помня, че на един, най-главния, се оказа, че му бяха кърпили дори чорапите, докато управляваше десетки години държавата...


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати