Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Калина Паскалева: Бабикян прави опити и за плоски шегички - Томислав Дончев имал модерна мутренска подстрижка

Мрежата

Калина Паскалева: Бабикян прави опити и за плоски шегички - Томислав Дончев имал модерна мутренска подстрижка

Снимка:

От блога на Калина Паскалева

Силно ме притесни словото на Бабикян тази вечер на протеста - той говори за ценност и морал от позицията си на собственик на сайт за фалшиви новини. И хората в първите няколко обръча на импровизирания му трибунал го слушаха с отворена уста и викаха след него, каквото им нареди. Изумително нахално от негова страна, чак изглеждаше нереално. Моля, пуснете си монолозите на „Отровното трио“ - освен обидите към депутати и министри, Бабикян прави опити и за плоски шегички - Томислав Дончев имал модерна мутренска подстрижка, ама му била по природа. Е, честно ли това е конструктивно и смешно. И ви е тема ли, бре господа?

Тъпо е спрямо интелигентите хора, които видях на протестите и които вероятно имат конкретни желания, тези отровните да са диригентите на протестите. Според Свиленски (БСП), който в момента участва в „Референдум“ по БНТ, нямало значение кое било лицето на шествията. Не се учудвам от мнението му, все пак неговата партия си извади президента с юмрук да зове за метежи и улични бунтове. А техни депутати си контактуват с олигарси. Не говоря само за дубайските плажове, и за тези във Франция също.     


Коментари (2)

Тартаковер Добре де, ама като пълните сайта си с размишленията на една елитна проститутка, която дори сама го е изтъквала в "интелектуалния си труд" "Дневниците на една курва", когато от ГЕРБ- депутатите, вие ни поучавате с разясненията на една дама, известна във форумното пространство като Палавата Деси, или ни предлагате разсъжденията на доказания педераст Иво Димчев, любовника на Джорджано, не усещате ли че доста подценявате читателите си? Или сте преценили, че тук интелектуалното равнище не превишава онова на Киро Бизона, ваш ревностен читател?
22.07.2020 15:51 / Отговор
Е, бре, Тараторкин... многУ рядко се появяваш тук, не ти ли дават редовно партийни поръчения напоследък?!
22.07.2020 15:59

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още