Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Паскалева: Не е важно дали Карбовски е искал секс от Мегз, а дали е обвързан с Радев и БСП

Мрежата

Паскалева: Не е важно дали Карбовски е искал секс от Мегз, а дали е обвързан с Радев и БСП

Паскалева: Не е важно дали Карбовски е искал секс от Мегз, а дали е обвързан с Радев и БСП - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на журналистката Калина Паскалева

НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ КАРБОВСКИ Е ИСКАЛ С*КС ОТ МЕГЗ, А ДАЛИ И КОЛКО Е ОБВЪРЗАН С РАДЕВ И БСП

Сексуалното насилие в БГ се приема за нормално, особено ако жертвата - жената - не е с академична специалност. Тя може да е водеща на предаване, манекенка, певица. Плеймейтките няма да ги коментирам, защото тяхната гледна точка е субективна спрямо морала им - той обикновено е сравнително нисък.

В конкретния случай много хора няма да вземат насериозно думите на Мегз, ще си кажат - тя си го е търсела, можело е да парира Карбовски още в началото, а не да влиза в обяснителен режим, показвайки чатове.

Проблемът в този казус е много по-дълбок.

Говорила съм за зависимостите в журналистическите среди много отдавна. Не само към дрогата, а и към обвързаността с конкретни партии. Мегз обвинява Карбовски в близки отношения с Радев, което би било резонно, дори да не е чула разговори между тях. Журналистът показва пристрастията си към президента. В неговите сайтове и страници публикува статуси на Иван Бакалов и Васил Петев. И двамата са против правителството, не го крият, напротив - използват всяка възможност да го демонстрират. Първият, който защити Карбовски в скандала с Мегз, беше Петев - нападна я по следния начин

„Запомнете таз народна мъдрост:

Дори Карбовски да е българският Харви Уайнстийн, а Цветан Цветанов кандидат фитнес инструктора на Байдън за терена на „Граф Игнатиево“, това не значи, че Мегз не е най-обикновена нагла шаврантия от Раковски, Айова.

The end.“

Същият е отговорен и за изпращането до медиите на снимката на Владислав Горанов с пура от столичен ресторант. Същият Петев беше писал за мен, че съм болна от СПИН наркоманка и проститутка в свой сайт преди 6 години.

Ако вие не виждате връзката - ще ви я покажа. За да демонстрира симпатиите си към Радев, Карбовски публикува гледна точка на хора, които създават фалшиви новини и обслужват интереси на обвиняеми олигарси.

Дали го прави срещу пари или не - може да отговори той. И то не на мен, защото не ме интересува. А на аудиторията си.

Та, в скандала Мегз - Карбовски не е важно дали е искал секс от нея, а дали и колко журналистът е обвързан с политическа партия БСП и Радев. Както и колко е трезва преценката му за настоящите събития в България.

П.С: Аз съм работила с Карбовски - два от документалните ми филми са излъчени в неговия ефир ( финансирани са от мен ). Канил ме е на срещи и вечери. „Избягваш всякакви покани“, е бил неговият коментар.      

                                                           


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Ха И какво лошо има да харесва президента - по-добре да харесва него, отколкото Тиквоча?!
09.11.2020 14:42 / Отговор
Хо Абе да го харесва, може и да се вземат младите ако Деса разреши. Само Карбовския толуп да не претендира после че е НЕЗАВИСИМ.
09.11.2020 15:19
Furlata За червените, лилявите и зелените болшевики няма лошо да харесваш президента с юмручето, но ако го правиш публично, както постъпва Карбовски, то ти си партиен активист и се занимаваш с пропаганда, а не с журналистика!
09.11.2020 15:44
Мегз чрез нашите тайни служби спретна едно компромат че на президента чрез Карбовски. Така си спасява кожата от измамите и не влизане в затвора.
09.11.2020 14:46 / Отговор
Циник Браво Калинче ! Как хубаво изместваш тезиса /или тестиса ?/Ти ли писа "дневника на една курва "от първо лице ? Ти си една злобарка !Виден адвокат , който постоянно е по телевизиите , в младостта си е твърдял , че който ебе ,зло не мисли , който мисли - не ебе !
09.11.2020 17:35 / Отговор
сивата котка Калинка кът че ли не е разбрала постта на Мегз. По думите й той я склонява към проституция, изнудва я за неща в интимните отношения между двама души. Т.е., ако Мегз иска да се развива професионално, е принуждавана да свири на дудука на Карбовски. А тя отказала. Защото такъв морал е непознат за нея. За вас, Калина, може би е обратното? А журналист към коя политическа партия е щял да се цани, си е негова работа. Не е престъпление да харесваш и симпатизираш на леви или десни, на червени, на лилавите с точки и др.
09.11.2020 19:58 / Отговор
Киро Да харесваш бойко мутрата е много по лошо
10.11.2020 20:04 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети