Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кандидатката на ДБ в СЕМ: „Педофилията е СТРАДАНИЕ за боледуващите от тази болест“

Мрежата

Кандидатката на ДБ в СЕМ: „Педофилията е СТРАДАНИЕ за боледуващите от тази болест“

Кандидатката на ДБ в СЕМ: Педофилията е СТРАДАНИЕ за боледуващите от тази болест - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Виктория Георгиева, 14 април 2022

Преди около половин година попаднах на много интересен разговор по „Дарик радио“. Темата беше свързана с Ален Симеонов, който лови педофили. Водеща беше Пролет Велкова.

Пролет Велкова е номинирана от ДБ за член на СЕМ. Но това предложение не предизвиква никакви реакции. Да, тя е перфидна, не ни бомбардира с елементарни популизми като Карбовски. Но по „Дарик“ често и гостуват представители на БХК, имаха и съвместна рубрика, от години тече активна кампания в подкрепа на прогресивните ценности - кеф ти съмнителни мигранти (брандирани като бежанци), кеф ти лгбти, Велкова осигурява трибуна.

А миналата година стигна до неподозирани нива, като ни предостави възможността да разберем колко страдащи са педофилите. Да, добре прочетохте.

Ще цитирам нейните думи:

„Всеки живот има значение“ (това като противопоставяне на „Педофилските животи нямат значение“)

Пак тя – „Педофилията е СТРАДАНИЕ за боледуващите от тази болест“.

И отново: „Проблемите са, че има хора, които се саморазправят с педофили, че има хора, които СТРАДАТ от такава болест, че няма работа със СТРАДАЩИТЕ ПЕДОФИЛИ, които ПРИБЯГВАТ до сексуално насилие“.

Г-жа Велкова беше и сериозно загрижена, че досега квалификациите за педофилия, според МКБ 10 (Международна класификация на болестите), включвали и помислите. Успокои се, когато разбра, че в МКБ 11 педофилията вече няма да е към парафилиите (сексуална извратеност) и от определението ще отпадат помислите.

В този разговор нито веднъж, повтарям - нито веднъж не беше споменато, че единствените жертви са децата, те са и страдащите!

Разговорът завърши така „Педофилията е СТРАДАНИЕ за боледуващите от тази болест“.  


Етикети СЕМ, педофили

Топ новини

виж още