Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Караянчева, Радев и Нинова с поздрав за Цветница

Мрежата

Караянчева, Радев и Нинова с поздрав за Цветница

„Цветница е! Вход Господен в Йерусалим! Предвестник на Възкресението! Символ на земната радост и небесната благодат! Честит празник на всички именици! Бъдете здрави, милосърдни, благородни! Вярвайте в силата на доброто ! Пролетта е светлина, пробуждане, утро с аромат на диворастящи цветя! Пролетта е надежда, възраждане, блян! Прегърнете надеждата! Бъдете благословени и се пазете!“ Този поздрав отправи председателят на НС Цвета Караянчева във Фейсбук.

„Нека помним, че неведнъж през вековете българският народ е преодолявал тежки социални, икономически и политически трусове. Надмогвал е кризите заедно и с висок имунитет на духа.

Изправени пред общо изпитание, нека не допуснем никой да се почувства обречен или изоставен. Да не забравяме, че изолацията не е механизъм за държавно управление, а извънредна, временна мярка, която има смисъл само при висока отговорност от всеки от нас. Всеки вярващ, всеки гражданин със свободна и етична мисъл, нека бъде опора за своето семейство, за своите близки, приятели и съседи. За всеки, който се нуждае от подкрепа. Отговорността и съпричастността ни един към друг в трудни моменти винаги са били част от българския дух и ценност на обществото ни.

Пожелавам на всички светъл празник и умножена сила на вярата, която лекува страхове, учи на състрадание и съпричастност и възкресява надеждата в собствените ни възможности“, пише още Румен Радев.

„Бъдете здрави и непоколебими духом. Скоро отново ще бъдем заедно и по-силни отпреди. Честит и светъл празник Цветница, българи. Бъдете здрави и непоколебими духом. Днес поздравяваме съседите си от терасите и приятелите в социалните мрежи. Но скоро отново ще бъдем заедно и по- силни отпреди. Бъдете щастливи със семействата си. Честито на празнуващите с красиви цветни имена.“, написа в социалната мрежа и лидерът на БСП Корнелия Нинова.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още