Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Като на филм: Шефът на полицията в Сливен омъжи дъщеря си с автомати, скъпи возила и охрана от спецзвеното (СНИМКИ)

Мрежата

Като на филм: Шефът на полицията в Сливен омъжи дъщеря си с автомати, скъпи возила и охрана от спецзвеното (СНИМКИ)

Доведената дъщеря на директора на ОДМВР Сливен ст. комисар Димитър Величков Мая се задоми на пищно тържество, което може да засенчи сватбата на Желко Ражнатович-Аркан с Цеца Величкович, пише Флагман.бг.

Фотосите говорят за изключително високото ниво при организирането на сватбеното тържество, поверено на частна агенция. От снимките на професионалния сливенски фотограф Георги Ангелов и носят неговия бранд стават ясни и шокиращи разкрития.

Когато младоженецът и кумовете отиват да вземат булката в дома на ст.комисар Величков, вратите са завардени от Специализираното тактическо звено за бързи действия към ОДМВР Сливен, откъдето наряд дават няколко души от отряда за задържане, видно от кадрите.

Гости на паметното събитие твърдят, че бъдещият зет на знатния полицейски шеф пристигнал с G класа и въоръжен с автомат Калашников – с определена цел по сценарий.

Той връчил на булката Мая картечен пистолет Узи.

Скъпите нови пушкала са били извадени с устна заповед на ст.комисар Величков от оръжейната на дирекцията. Те са послужили като реквизит за спектакъла, който се разиграва като акция на специализирани сили по отвличането на булката.

Зетят Антон Господинов идва от РУ Нова Загора като патрулно-постови полицай в РУ Сливен, където се залюбва с Мая. Следва светкавичната му кариера с преместване в ОДМВР Сливен – в сектор „Криминална полиция“, където се развива под крилото на тъста си.  

Булката Мая и съпругът й Антон Господинов позират с автоматиБулката Мая и съпругът й Антон Господинов позират с автомати
Вратите са завардени от Специализираното тактическо звено за бързи действия към ОДМВР СливенВратите са завардени от Специализираното тактическо звено за бързи действия към ОДМВР Сливен


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още