Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Къци Вапцаров обвини „Дисни“ и „Пиксар“ в плагиатство

Мрежата

Къци Вапцаров обвини „Дисни“ и „Пиксар“ в плагиатство

Снимка:

Къци Вапцаров обяви във Фейсбук профила си, че компаниите „Дисни“ и „Пиксар“ са плагиатствали в последната си продукция от дипломния му филм.

„История, доста близка до тази в дипломния ми филм „Добре дошли на Земята“, който поне три пъти беше по фестивали в Щатите. История, по която написах пълнометражен сценарий и кандидатствах преди около 6 години в НФЦ, но не беше одобрена. Ако беше се случило, преди няколко години щяхме да имаме подобен филм. Радвам се, че поне идеята ми е била достойна за Дисни и Пиксар. Ще го гледам с огромно удоволствие“, написа Къци Вапцаров по Коледа.

Той даде и кратко резюме на филма, който е гледал:

„Вследствие на инцидент, душата на Джо е разделена от тялото му и пренесена до „Семинар за душата“ – център, в който душите първо развиват своите интереси и страсти и после се отправят към някое новородено дете. За да се върне на Земята, преди да е станало твърде късно, Джо трябва да работи заедно с другите души, които се обучават.“  

 


Коментари (3)

браво, бе, къцка! - това диснито ряпа да яде...
29.12.2020 14:43 / Отговор
Стефан Леле, тоо галфон Кръстю не увря, макар и одъртел.

На този свят Единствен Създател е Бог.
Всички ние сме интерпретатори. Някои по-умели, кичат се с умето творци. Други по-несръчни, наричаме ги плагиати, а патентните ведомства ги цакат да им привеждат кинти.

Всяка, абсолютно всяка тема и идея се съдържат в светата Библия. Но няма библейско дружество да съди интерпретаторите за плагиатство.

Където се въдят будалите, там се умножават и тарикатите.
29.12.2020 16:31 / Отговор
Фънки ТоЯ Къцамун е велик ! ! !
29.12.2020 21:47 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още